Ha ezt ilyen nehezen viselem, akkor hogy fogom túlélni a szülést?
Ma kezdtem menstruálni, de úgy görcsöl a hasam, hogy nem bírtam kiegyenesedni és összegörnyedve sírtam.:S Ilyenkor eszembe jut, hogy hogy lehetek ilyen nyámnyila és hogy fogom így túlélni a szülést, ami milliószor rosszabb lehet?:(
Szerencsére csak 3 havonta kell így szenvednem vele, de 1 év múlva szeretnénk elkezdeni próbálkozni a babával. Nagyon szeretnénk gyereket, de én már most rettegek a szüléstől. A terhesség alatt lehet valamit csinálni, hogy könnyebben viseljem a szülés fájdalmait?
Én is hasonlóan voltam, nagyon erős mensis görcseim voltak egész tizenéves korom óta az első, vagy még a második napon is. És nekem a vajúdás alatti fájdalom nagyon hasonlított rá, szerintem inkább szerencsés vagy, hogy már ismered ezt a fajta fájdalmat! Nekem a szülés közben úgy átrendeződtek a dolgok odabent, hogy azóta egyetlen menstruációnál sem voltak görcseim. Elképzelhető, hogy nálad is a szülés fog ezen segíteni.
Biztos, hogy a menstruációs görcseidnél erőteljesebb fájásaid lesznek majd a szülésnél, nekem 1 óra volt olyan, hogy csak összerogyva tudtam lenni a földön, amikor jöttek az erős fájások. De hidd el, túl lehet élni! Ne félj előre!
Az erős menstruációs görcsökkel küzdők, általában jobban bírják a szülési fájdalmakat. Ez tény! DE olyan is akad kik ennek ellenére szenvednek szülés közben. Több tényező is befolyásolja, de az tény, hogy mindenképp fájni fog, ha nem kérsz epidurálist!
NE izgulj a szülés miatt, az első szülésemnél nagyon féltem tiszta "görcs" voltam, meg is lett az eredménye 19 órás vajúdás, a másodiknál úgy voltam vele jöjjön aminek jönnie kell 2 óra alatt megvolt az első fájástól számolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!