Szülhettem emiatt nehezen?
17 órát vajúdtam,nagyon nehezen tágultam, és cska most,hogy olvasgatok egy kicsit figyeltem fel valamire.
36 hetes terhes votlam,amikor nagyon elkezdett éjszaka görcsölni a vádlim,és a védőnő magnézium pezsgőtabletta szedését javasolta, és végig még a szülés előtti nap is ittam.
Nekem erről nem mondott semmit,hogy nehezebben tágul az ember és fájásgyengeség léphet fel.
VAlóban így van ez???
Na szép:(:(:(:(
Most a második babánál tuti figyelni fogok,és szerencsére másik védőnőnk is van
Nekem a 37. hétig kellett orvosi javaslatra szedni, hogy nehogy megszüljek hamarabb. A 34. héttől elég erős összehúzódásaim voltak, vizsgálatkor már a doki is megijedt, ezért mondta növeljem a magnézium adagját. Na ennek az lett az eredménye, hogy a méhösszehúzódások teljesen eltűntek, és a 41. héten még sehol nem volt a babám, a vajúdás nem indult be, de zavaros magzatvíz miatt meg kellett indítani a szülést. Aztán fél nap után, mikor még mindig csak 1 ujjnyira voltam nyitva, a doki elvitt megcsászározni. :(
Nem tudom, nem állíthatom, hogy ez 100%-ig a magnézium hibája lett volna (mert lehet ilyen a genetikám...), de szerintem ha ezt előre tudom, akkor inkább nem szedtem volna a magnéziumot a harmadik trimeszterben.
Biztos nem hat mindenkire, és az is biztos, hogy van olyan, aki nem szedi, mégis sokáig vajúdik.
De nálam tök egyértelműen a magnézium állította le a méhösszehúzódásokat.
Nagyon sok volt, nagyon erősen, ezért a doki azt mondta szedjem nagy adagban (előtte nem szedtem). Másnapra leállt minden keményedésem.
Hát rám így hatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!