Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, ha 17évesen már...

Normális, ha 17évesen már mindent elterveztem a leendő kisbabáimmal kapcsolatban? Nevek, hol fogok szülni, stb.

Figyelt kérdés
17 éves,gimiben végzős lány vagyok.Már több mint egy éve van barátom,és lehet hogy hülyeség,de úgy érzem,ő az igazi.Tőle szeretnék majd gyerekeket is.Egyik alkalommal azt hittük,hogy terhes vagyok.Édes volt,bíztatott,hogyha tényleg így van,akkor mellettem marad,és együtt felneveljük.Nem voltam terhes végül,akkor ez megnyugtatott.Még egy év se telt el az eset óta,de már nagyon szeretnek kisbabát.Kiválasztottam a neveiket.3kisbabát szeretnék,2fiút,és 1 lányt.Ha nem így jönne össze,arra is felkészültem,már minden lehetséges variációra találtam név kombinációkat:)Épp most rendeltem meg Katja Kesslertől a Kismamák könyvét.Hónapok óta vissza jártam a könyvesboltba olvasgatni azt a könyvet,és most végre megrendeltem:)Már a kórházat is kiválasztottam,ott szeretnék szülni,ahol én is születtem,a Szent István kóházban:)Normális vagyok,hogy ennyire szeretnék már kisbabát,és hogy mindent tudni akarok róla?Kicsit még félek a szüléstől,meg a gátmettszéstől,meg ezektől,de úgy vagyok vele,hogy ki fogom bírni,mert utána úgyis elfelejtem az egészet,ha már a kezemben fogom tartani az élet legapróbb csodáját:)Ki hogy volt ezzel a babavárással?Szívesen olvasgatnék az enyémhez hasonló történeteket,hogy ki hogyan készült a babázásra:)

2012. júl. 23. 10:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Teljesen normális dolognak tartom az érdeklődésed, számomra azok a nők furák akik SOHA nem akarnak gyereket, persze az ő döntésük, mindenkinek más fontos az életben. Én is ilyen voltam mint te, 15éves korom óta készültem az anyaságra, volt egy komoly barátom, azt hittem ő lesz a gyerekeim apja és örökre együtt leszünk. Egy lányt és egy fiút szerettem volna, megvolt a nevük is. Első babámmal a nászéjszakán akartam teherbe esni stb terveim voltak, mint neked :-D de sajnos az élet sokszor nem úgy alakul ahogy tervezi az ember. Szakítottunk, a mostani barátommal nem vagyunk házasok, de 2hónap múlva jön a pici fiunk (elsőre kislányt akartam). 20évesek vagyunk. Tanultam, dolgoztam és szándékozom a baba mellett estin még egy szakmát elvégezni. Cseppet sem bánom azt ahogy alakult az életem, mert az egész álmodozásom legfontosabb része teljesült. ANYA LESZEK! És ennnél csodálatosabb dolog nincs az életben számomra :-) Kívánom nektek hogy megvalósuljon az álmotok, ha nem is minden része, de mint írtad is akkor sem esnél kétségbe és ez a jó hozzáállás:-)
2012. júl. 27. 02:19
 22/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a pozitív válaszodat!:) :3
2012. júl. 27. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!