Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ismeri valaki Egerben Nagy...

Ismeri valaki Egerben Nagy Judit szülésznőt? Milyen tapasztalatotok van vele kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Ha fel szeretném fogadni, mikor és hol keressem? Mennyit szoktak adni, van fix tarifája?
2012. jún. 9. 13:51
 1/7 A kérdező kommentje:
És igaz az a pletyka, hogy ha nincs dokid, akkor szülésznőt sem fogadhatsz???
2012. jún. 9. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Őt nem is ismerem, én másik szülésznőnél szültem, de szerintem nem igaz, hogy csak akkor fogadhatsz, ha van orvosod. Én teljesen külön beszéltem meg a szülésznőmmel, hogy "elvállal"-e. Sőt, én az ügyeletes dokinál szültem, aminek utólag kimondhatatlanul örülök, mert nagyon jó szülésem volt. 2009-ben szültem egyébként.

2012. jún. 9. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Megint én.. Én akkoriban inkább azt hallottam, hogy bizonyos dokik bizonyos szülésznőkkel szeretnek jobban együtt dolgozni...
2012. jún. 9. 14:50
 4/7 A kérdező kommentje:
2009 nem most volt...azóta sok minden változott és most az a pletyka terjeng, hogy ha nincs fogadott orvosod, akkor nem fogadhatsz szülésznőt sem.
2012. jún. 9. 15:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nemNagy Juditnál szültem, de az én szülésznőm (ha már nem tud vállalni valakit akkor mindig Juditot javasolja!Ebből csak annyit tudok számodra leszűrni,hogy természetesszülés párti, benne van a gátvédelemben!És persze (mondjuk bababrát a kórház szóval elvileg mindig így van) veled hagyja a babát az első egy órában,nem vágják el időelőtt a köldökzsinórt!...Szóval szép szülés/születés élmény..

2009-ben szültem és 5 hete másodszor!

Csak akkor fogadhasz szülésznőt ha van dokid,ez sajna így van!

2,5 éves és 5 hetes kiscsajok anyuja

2012. jún. 9. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

MÉg annyit,hogy szülőfotel is mehet vele (azt sem szertik sokan)

De valóban minden a dokidtól függ!,mert sokdoki nem szeret bizonyos szülésznőket,és sok a szülőfotelt sem engedi!

Pedig azt csak javasolni tudom!

2012. jún. 10. 14:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez annyira gáz, hogy nem fogadhatok szülésznőt, ha nincs orvosom! :( Egy orvosra már nem telik, meg amúgy sem fizetnék azért, hogy elvágja a köldökzsinórt meg összevarrjon ha szükséges. A szülésznő van végig ott velem, neki fizetnék, és jó lett volna a szülőfotelt kipróbálni!
2012. jún. 10. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!