Milyen tapasztalatotok van a málnalevél teával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 15:07
1/5 anonim válasza:
Én 36 hetesen kezdtem el iszogatni, fokozatosan egyre többet. Hogy mennyi az összefüggés persze nem lehet tudni, de sima szülésem volt, és 4,5 kilós babám még csak föl sem sértette a gátamat - valószínű hogy ebben a teának is szerepe volt. :) Vagy csak mázlis vagyok és jó volt a bábám. :-)
2/5 anonim válasza:
Én szintén 36. héttől ittam, második baba, itthon szépen tágultam, mikor beértünk a kórházba 5 perces fájásokkal 7 ujjnyira ki voltam tágulva, 1,5 óra alatt meglett a kisfiam.Gyors és könnyű szülésem volt.39+5 hétre született. Tényleg nem lehet pontosan tudni a tea hatott e vagy más játszott e közbe, de szerintem ártani nem árt ha issza valaki persze csak a 35-36. héttől.
3/5 anonim válasza:
Elsőnél nem ittam sima szülésem volt 8 óta alatt másodiknál ittam 36.héttől, túlhordtam, fájasgyengeség miatt indítani kellett, es mikor ittam utána mindig görcsölt a hasam is tőle.
4/5 anonim válasza:
36. héttől ittam napi rendszerességgel. 30 órás vajúdás után megcsászároztak, mert semmit nem tágultam. A francnak nyűglődtem minden egyes nap a teával...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nekem ez a 2. terhességem. Az elsőnél homeopátiás golyókat szopogattam, de nem értem vele sokat, mert császár lett a vége. Igaz, hogy azért, mert leesett a baba szívhangja, valamint a méhnyak nem rövidült semmit. Ezért gondoltam, hogy most ezt fogom kipróbálni.
2012. máj. 13. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!