Leírnátok tapasztalatotok a csecsemős nővérekkel kapcsolatban?
én az Áekben szültem és nekem pozitív véleményem van!velem nagyon rendesek voltak,odafigyeltek,külön odajöttek hozzám elsö peluscserére és mutata a növérke,h hogyan és mit csináljak,hogyan kezeljem a köldökcsonkot,stb...
segítettek minden alkalommal a szoptatásnál, mivel iszonyat aluszékony volt a babám!volt,h hárman ébresztgettük a gyereket 3/4órán át,h cicizzen!nekem csak jó tapasztalatom van e téren,remélem neked is az lesz,hisz az első napok azok nagyon meghatározók tudnak lenni
SOTE II. 2009. október.
Nekem pozitív, egy kedves hölgy bejött, megmutatta hogy kell pelenkázni, köldököt ápolni, és mondta ha bármi kérdésünk lenne, szóljunk nyugodtan. Mindig mikor vitték fürdeni a kicsiket, vagy hozták Őket "kiosztani" normálisak és kedvesek voltak.
Lehet hogy csak jó brigádot fogtam ki, vagy nem tudom, de nekem ennyi tapasztalatom volt velük a 3 bent töltött napban.
kicsit régebbi az élmény, de talán nem változott a helyzet. Uzsoki kórház 2006
Nagyon pozitív a véleményem, mindenben segítetek a növérek. Még a hazaindulás előtti nap külön szólt is az ügyeletes nővér, hogyha bármi kérdésem van, menjek be a nővérszobába és segít. Így is volt. Onnantól kezdve, hogy milyen ruhába vigyem haza, odáig, hogy pontosan hogy is fogjam meg fürdetéskor a picurt, minden kérdésre válaszolt. Utólag is köszönet neki.
Szia,
Nekem sajnos nagyon rossz tapasztalatom volt. I.nőgyógy.Baross. Nem sikerült a szoptatás, kicsit több segítség kellett volna, de azt nem kaptam. Konkrétan azt sem tudtam, mennyit, hogy, stb. Miután nagy nehezen jött vmelyik segíteni felrakni a gyerkőcöt cicire, mire annyit mondtam volna hogy nyikk, eltűnte magát. Gondoltam megpróbálnám egyedül a felügyelete mellett. Volt olyan, hogy hagytam a gyerkőcöt szopizni. 45 percig. Nem tudtam azt sem, meddig lehet. Vérhólyagos lett a cicim.Aztán meg is kaptam: "Anyuka! Nem 45 percig kell szoptatni! "Köszi. Aztán már szoptatni sem tudtam... Az önbizalmamat is aláásták. "Ilyen mellbimbóval?"Pokol volt az a 3 nap. Hatalmas szerencsém volt, hogy 3 hetesen még nem adtuk fel. Egy szoptatási tanácsadó segítségével eljutottunk a Szt.Istvánba. (szoptatási ambulancia)Azóta is szopizik a babám. Már elmúlt féléves. Bocs, kicsit hosszúra sikeredett. Én sajnos a negatív véleményt erősítem. Azt vártam volna, hogy türelmesebbek legyenek. Mivel gyakorlatilag senkim nem volt, akire számíthattam...
Második vagyok. Akár hogy is lesz, azt a pár napot ki fogod bírni, és kérdezz, kérdezz mindent, amit nem tudsz vagy nem vagy biztos. Ne érdekeljen h milyen a stílusa ha netán egy undok nővért kapsz ki. De ez a dolga, Neked pedig hogy kérdezz bármit, ami a babád ellátásához szükséges. Az a pár nap eltelik, aztán otthon majd jön a védőnő és segít.
Minden jót!
Miskolc. Elég mufurc volt a legtöbb csecsemős, de attól is függött, hogy ki hogyan szólt hozzájuk! Ha kedvesen, kérve, akkor segítettek, sőt, előbb-utóbb kedvessé is váltak :)
/a szobatársam meg nem győzte szidni őket, neki valahogy nem sikerült megtalálni a megfelelő hangot, stílust/
De mindenhol úgy van,. hogy ha kérdezel, segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!