Milyen tapasztalatotok van a pécsi szülészeti klinikával kapcsolatban?
Nem akarok bele kotyogni,de ha mar Pecsen laksz miert nem szulsz a megyeibe az sokkal jobb.Legelabbis en csak jot halottam rola.
Ott van alternativ szuloszoba,3 fele fajdalomcsikkapitasi lehetoseg,a baba a szules utan is vegig veled van,ha van gatmetszes felszivodo varrattal varnak ossze igy nincs varratszedes.A babak ejjel nappal kint vannak az anyukakkal.Ha minden rendben 2,5-3 nap utan mehetsz haza.
Nagyon sok ismerosom,baratnom szult ott.Nem kell orvost fogadnod mert mindenki nagyon rendes.
En is itt szultem volna,de sajnos 30 hetes terhesen elkoltoztunk egy masik varosba,es egy iszonyatosan bunko szuleszeten szultem.
Kedves Kérdező és 9:13-as hozzászóló!
Az utolsóban leírtak mind megvannak a klinikán is,majdhogynem szó szerint:-)
Azonkívül a mai naptól megszünt a Meygei szülészet.
Költözik mindenki a klinikára.
A "sokaság" miatt nem tudom milyenek lesznek a körülmények....:-/
Én holnapra vagyok kiírva,remélem akkor még nem lehet majd érzékelni:)
Üdv! 40 hetes km
Hat ezt nem tudtam.Igaz mar 2 eve hogy elkoltoztunk.
Miert szuntetik meg?Hiszen nagyon sokan szultek ott.Ugy tudom napi 10-15 szules.
Gondolom anyagi okai vannak.
En a szuleszeti klinikarol nem hallottam sok jot.
10:12-es vagyok.
Pontosan nem lehet tudni,h miért,de valószínüleg pénz lehet benne,hiszen ha jól tudom,plasztika lesz a helyén.De előtte meg olyan pletykák voltak,h csak a 400ágyas sebészete költözik le az ő felújításuk idejére.
Pár hónapja a megyei nem a városé többé,hanem "megvette" (vagy mi)a PTE.Onnantól vannak az ilyen változtatások.UH pl állítólag hetek óta nincs már ott.
A klinika valóban nem volt jó hírű,de 2 éve adták át a gyönyörű új szülőszobákat:-)Voltam szülőszoba látogatáson és a csecsemőosztály látogatáson is.Plusz szült ott az elémúlt hetekben pár ismerősöm,és nekem is "csak" innen vannak az infóim.
A fiamat még a Dischkában szültem:-)
Üdv! V.
Jobb szerettem volna én is megyeiben szülni:( De sajnos erre már nem lesz lehetőségem. Nekem is jobban tetszett.
Kedves 10:12-es! Egy nagy kalappal a szüléshez! Majd kérlek, oszd meg velünk a tapasztalataid is.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Pár infót itt is találsz.
Úgy tudom, a megyeiben kb. mostantól szűnik meg a szülés lehetősége, más ellátások elérhetőek lesznek ott is, most szervezik át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!