Aki szülés után van és egy van még hasa és egy picit repedezett milyen fűrdőruhát vesz fel?
Figyelt kérdés
Párom csütörtökön menni akar egy Tó-ra fűrdeni.De nekem nincs nagy kedvem,mert Decemberben szültem és igencsak van pocim és repedezett is a bőr ott.Ti milyen fűrdőruhát vesztek fel ilyen esetben?
Segítsetek!
2009. júl. 14. 14:53
1/5 anonim válasza:
Még én sem nyertem vissza az eredeti alakomat,igaz még szoptatok!A bőröm szerencsére nem repedezett ki de +10kg az rajtam van.Én a szülés előtt/alatt jártam úszni,és ilyenkor úszódresszt használtam,na én egyenlőre abba járok fürödni!A bikinim mellben egyáltalán nem jó rám,de az alsó igen!De erre a pár hónapra nem akarok új fürdőruhát venni,és remélem jövőre visszafogyok!Amúgy nagyon hasznos a strand kendő,még ezen gondolkodom,hogy be fogom szerezni!
2/5 anonim válasza:
Én tankinit akartam venni de nem találtam sehol normálisat, az úszdressz zárt aztán rájöttem mi a fenének vegyek egy nyárra, hordom a bikinmet strandkendővel.
3/5 anonim válasza:
én is dec-ben szültem, és ki is repedt a bőröm rendesen. Holnap megyünk Balatonra, és a bikinimet fogom felvenni. Tojok rá, ha valakinek nem tetszik, van egy csodás lányom, csak ez számít. Üdv :)
4/5 anonim válasza:
tankini. én tescoban vettem gyönyörűt,elfogadható áron. de van auchanban,corában is
5/5 anonim válasza:
A hasamn ekem nem repedezett, de egy kicsit lóg.
Ami miatt új fürdőrucit akarok venni, az a mellem, mert az eddigi háromszög fürdőruhafelsőkből, a szoptatás miatt szinte kiesnek a melleim.
Gondoltam megnézem a Triumph outletben hátha van valami normális, aminek nem nagy a bugyija, és a melltartója sem annyira nagymamás, mégis tart.
Amit soha nem vennék fel- még ha hasam csíkos is lenne -az az egyrészes.
Vannak a franciabugyihoz hasonló fürdőruhaalsó, azokat jobban fel lehet húznia a hasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!