Milyen fürdőruhát, tanakinit vegyek? 42-44es méretet hordok de a hasamon van egy kis uszogumi a szülés után? Mit javasoltok? Linketket is várok.
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 22:18
2/11 anonim válasza:
Én maradtam egy mély dekoltázsú szexi egyberuhánál. Cici van, de pocak is. Majd jövőre jöhet a bikini. Ha bízol a netes vásárlásban e-bayen nagyon sok szuper van jó áron. Szerintem jobban tart mint egy tankini, ami ha nem jó fazon felcsúszik a pocin és folyton húzgálhatod. Mindenképp olyat válassz, ami külön merevítős a mellrésznél, és derékban szűkített.
3/11 anonim válasza:
Én nem szégyellem hogy van pocak:) igen is felveszem a bikinit, nemrég szültem!azvessen rám az első követ akinek rögtön lapos lett a hasa szülés után:
4/11 anonim válasza:
tankini vagy strandkendő. de ha a babucival vagy a strandon inkább a babut nézik, meg féltékenykednek rád a pici miatt, minthogy a pocival foglalkozzanak? irány a strand!
5/11 anonim válasza:
Én maradtam a bikininél, van még hasam jócskán de kit izgat, most voltunk strandon hirtetelen ötlettől vezérelve - időm sem lett volna és megállapítottam mindenki dagadt de nem törődik senki senkivel. Esteleg egy strandkendőt terítek magamra slussz passz.
6/11 anonim válasza:
Bikinit,majd a változó kor után ráérsz rejteni magad.
7/11 anonim válasza:
Nézd meg a quelle honlapját, én ott szoktam rendelni (kizárólag a fürdőruhát, tankinit, a többi dologban nem bízom rendelés alapján, de ezek mind bejöttek eddig). Nagy a választék árban és egyébként is, és ott az alkatod szerint is többfélét találsz.
8/11 anonim válasza:
Én maradtam a régi fürdőrucimnál, normális, magasfelvágású kétrészes bikini. Nekem is van hasam és úszógumim és zavar is, de nem érdekel mások véleménye, most a pici a fontos és hogy Ő jól érezze magát, majd később jöhetek én! 11 hós kisfiú anyukája.
9/11 anonim válasza:
Én vettem egy egybe részes adidas fürdőruhát.Ki nem állhatom az egybe részest de sajnos olyan szinten repedt szét a hasamon a bőr,a köldök magasságán felülig,körbe teljesen,gyakorlatilag egy fél centi ép bőröm sincsen,hogy nem merek felvenni.eddig bárki látott rokonok akinek megmutattam csak fújoztak.Minek tegyem ki magam ennek a strandon..?Veszek egy rövid gatyát hozzá,mert a combom is olyan és ennyi lesz.Egy kis tesó után meg a plasztika,mert én így nem fogok élni.Hű bikini pártú vagyok..a has meg az úszógumi nem érdekelne,csak ezek a csíkok zavarnak de nagyon!1éves baba mamája
10/11 anonim válasza:
én mondjuk nagyon hiú vagyok a kinézetemre. mindössze egy kiló maradt rajtam, de az valahogy ilyen csipő tájékon. ettől úgy tűnök magamnak, mintha "szétfolynék". pedig S-es méretet hordok. de a férjem mindig azt mondja, hogy higgyem már el, hogy tökéletes ahogy kinézek. Béküljek ki magammal, és azt az időt, amit a fél kilóm takargatására fordítok, fordítsam pihenésre:-)
szóval neked is csak ezt tudom mondani! Ne foglalkozz vele, olyat vegyél fel, amiben jól érzed magad. legyen kényelmes, ha a stradon húzza vonja rajtad a gyerkőc, akkor se essen le rólad:-) szóval ne foglalkozz azzal a kis úszógumival szerintem! hidd el ,egy csomó anyuka van ,aki így is irigykedve fog nézni rád,mert rajta sokkal több maradt:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!