Szülés után milyen fürdőruhát vegyek majd a strandra?
Szia Sorstárs! :)
Én itt néztem ki magamnak egy-két fürdőrucit, idén biztos más lesz a kollekció, de tuti lesz benne olyan, ami nekünk is jó!
A másik variáció a tankini!
Az tényleg jó az a fürdőruha, amit kinéztél magadnak. A comboddal meg ne foglalkozz, szerintem 10 emberből 8-nak megvan a maga keresztje, amikor fürdőruhát kell felvenni. És a legtöbben el vannak foglalva strandon a saját gyengeségük takargatásával! :-)
Egyébként vízben nem fog látszani a combod, ha pedig kint sétálgattok, vagy kajcsizni mentek, akkor egy szép kendőt felköthetsz, jól is néznek ki és előnyös is lehet.
Én még a strandra sem merek gondolni, bár a férjem emlegeti már. Nekem nem a csíkokkal van problémám, hanem azzal, hogy a bőröm még nem feszes a hasamon, nincs már pocak, csak löttyedt maradt. Szóval ilyen szempontból tök jó lenne nekem is mondjuk az általad kiválasztott fürdőruha, de nekem meg a mellem is löttyedt lett, ugyanis kezdtem a terhességet egy elég feszes 75B-vel, szülni mentem 85C-vel, de tejem nem volt, így hipp-hopp összeesett és három hónappal szülés után már ismét 75B, csak éppen már minden, csak nem feszes. Tök jó. :-(
Ezek az egyrészes fürdőruhákból meg nem igazán van push-up változat, vagyis én még nem láttam, márpedig mindenféle cicifelfogó rész nélkül úgy néznék ki benne, mint dédanyám. Melltartót meg csak nem vehetek fürdőruha alá! A bikini meg a hasam miatt van kilőve.
Áh, reménytelen.
Jobb lenne, ha elkezdenék szilikonra, vagy itthoni medencére spórolni. :-D
ja igen, az ára engem is érdekelne... és még annyit, hogy az én pocim sem feszem, de inkább a csíkok zavarnak, ez már csak a kisebb rossz. lehet jól jönne nekünk is egy medence, és ott nem láthatna mindenki :(
sajna oda a fénykorunk. de azt semmiért nem adnám, hogy minden reggel egy tündér szemébe nézek és Ő rámmosolyog. majd azzal nyugtatom magam, hogy irigyelni fognak, mert nekem van egy csodaszép gyerekem. mert sajnos az élet kegyetlen néha, és nem adja meg ezt a csodát mindenkinek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!