Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányokra milyen fürdőruhát...

Kislányokra milyen fürdőruhát adtok strandra, és otthon ha fürdik?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Csoda-édes kislány fürdőruhákat lehet kapni, mikor kicsi volt a lányom, minden nyáron többet is vettem neki, mert gyakran kell szárazra cserélgetni pancsolás közben...

Otthon a kertben is ezeket adtam rá, sosem volt divat nálunk a pucérkodás (1 évvel fiatalabb az öccse).

Otthon a kádban természetesen meztelenül fürdik egy gyerek : míg picik voltak a tesójával együtt, 6 éves koruktól külön fürdenek, 10 éves koruktól meg önállóan...

2009. aug. 8. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem, amíg nem nő a cicije, elég egy kis bugyi, de ha ő a cicijét is elakarja takarni, akkor lehet két részes fürdőruha is! Amíg ő ezt nem igényli, addig fölösleges a melltartó olyan kislányokra, akiknek nincs még semmi cicijük!
2009. aug. 9. 07:39
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Előző vagyok. Kádban természetesen meztelenül fürödjön, akár az ellenkező nemű testvérével is, ha ezt ők is akarják!
2009. aug. 9. 07:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Én is ugy vélekedem, hogy ha a pici nem igényli elég egy kis bugyi is.

A kérdés lehet hogy félreérthető volt az otthonnál a kerti medencére gondoltam.

2009. aug. 9. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Szia!Nekem 3,5 éves a lányom, van 2 egyrészes fürdőrucija, azokat hordja strandon is, meg otthon is.A kétrészest nem szeretem, mert állandóan összevissza csúszkál.Bugyiban meg nem marad, mert azt mondja Ő már nagylány...
2009. aug. 9. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:
68%
A kerti medencében lehet meztelenül is, de ha kijön onnan, egy kis bugyi mindenképpen kell, nehogy a puncijába kosz menjen!!!
2009. aug. 10. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!