Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen volt a hangulatotok,...

Milyen volt a hangulatotok, kedvetek szülés előtt?

Figyelt kérdés

Úgy értem pár nappal a szülés előtt érzékeltetek magatokon hangulatváltozást? Semmi más tünetet. Mert nem éreztem még soha jóslót és nagyon terhes tüneteim sem voltak eddig...

Az időnek tudtam be, de már kezdek gyanakodni. Bár az is lehet, hogy csak marha törelmetlen vagyok, ami vicces, mert máig nem voltam. De minden bajom van, semmi sem jó. Semmihez nincs kedvem, se ülni, állni, aludni se. Szegény férjem már nem tud mit csinálni. Semmi program nem jó.:)

Egyszer sírhatnékom van, okom persze nincs rá, egyszer meg tök jó kedvem van. Magamra sem ismerek...

Egy zakkant 39 hetes kismama

2012. júl. 15. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálam semmi változás nem volt.
2012. júl. 15. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:

3 nappal szülés előtt nagyon sírós napom volt!kicsit pánikoltam,féltem hogy mi lesz,úgy éreztem még nem vagyok erre felkészülve-szinte egész nap sírtam volna!

Aztán utána teljesen az ellentéte volt a következő 2 nap!

Az maga a csoda volt!Iszonyú boldog voltam,és hirtelen nagyon sok energiám lett-nem tudom honnan?szülés előtti nap délelőtt és este is egy nagyot sétáltunk párommal pedig az utóbbi hetekben már egy bevásárlásnál is kivoltam!Valami hihetetlen volt az a 2 nap,és hála az égnek a szülés napjára is megmaradt az energia áradat és "könnyű" szülésem volt!

39+4 re született a kislányom!

Jó egészséget,könnyű szülést kívánok és sok boldogságot!

2012. júl. 15. 17:44
 3/4 anonim ***** válasza:

holnapra vagyok kiírva, napok óta én is tiszta hülye hisztis vagyok, bár mentésgemre szóljon, hogy meg vagyok fázva, a hűtőből ettem a gyümölcsöket, meg ittam a vizet és ettől megfájdult a torkom és be is taknyosodtam. tök gyöngének érzem magam...

szval a hisztim nem a szülés előjele, csupán a megfázásnak tudható be.

az első terhességemnél nem tapasztaltam semmi változást, aznap is ugyanúgy kezdődött , mint a többi.

2012. júl. 15. 18:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem hasonlóan kezdődött a szülésem. Nem volt jó semmi, pihenni nem tudtam, se aludni, se ülni, se feküdni. Estére felment a vérnyomásom, másnap délben megvolt a fiam.

37hkm

2012. júl. 15. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!