Milyen bugyit és betétet vegyek a kórházi csomagba (+itthonra)?
Eddig minden amellett van hogy normál szülésem lesz , a szülésznőm nem nagy gátmetsző, így csak nagyon muszáj esetben lesz vágásom.
Mivel készüljek? Annyi minden infót hallok, nem tudom mit vegyek?! pamut bugyi, hálós bugyi, eldobható bugyi, tena betét, rendes betét...szerintetek mit vegyek?
Ez a hálós bugyingó....ez az eldobható? Ha igen akkor én is arra gondolok. Ez szülés után ideális lesz az erős vérzéshez. Persze TENA óriásbetét hozzá. Nálunk pl nem is lehetett bugyiban lenni.
Aztán ha csillapodik a vérzés bőven elég lesz anyabugyi+éjszakai betét.
Szerintem nagy Tenát vegyél, extrát!
Abból még nem lesz baj, ha többet fel tud szívni!! :)
Nem lesz gátmetszésed és kész, így állj hozzá, én is így voltam mindkétszer! :)
Előkotortam a fiókból a régi nemszeretem bugyikat, úgy voltam vele, ha nagyon véres lesz, max. kidobom. Betettem egy maroknyival a táskába, hogy legyen bőven.
Tena inkontinencia betétet vittem, mert azt örököltem két csomaggal, meg egy csomag éjszakait. A 3. napon meg hozattam be sima betétet.
Ha szerencséd lesz, és jól szopó, piócababád lesz, akkor két napig lekaparod a csempét a falról, olyan méhösszehúzódásokat csinál, dőlni fog belőled, két óránként mész majd cserélni, de a 3.-4. naptól elég lesz a sima betét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!