Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Angliaiak, ti mit pakoltatok...

Angliaiak, ti mit pakoltatok a kórházi csomagba?

Figyelt kérdés
Mit a babának és mit magadnak? mennyi idő után engedtek haza?
2012. márc. 29. 11:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Vérnyomásom miatt én 5 napot voltam kórházban. De ha neked sima szülésed lesz, akkor aznap hazamehetsz. Én császárra készültem így több mindent tettem be, de a férjem is hozott utánam cuccokat. Kis plédet tegyél be a babának, mert ami nálunk volt, nagyon durva tapintású volt és nem is volt meleg. Októberben szültem, de 3 plédet tettem rá, hogy ne fázzon. Nagy betétet vigyél (én ezt Mothercare-ben vettem). Egy csomaggal elég volt nekem. Kis kiszerelésű tusfürdőt és sampont, ruhákat a babának, rengeteg pelenka. Én nagyon sok hálóinget használtam el, mert izzadtam, mint a ló. Fürdőköpeny is jól jött, papucs (ebből 2). Még gondolkodom, aztán írok.
2012. márc. 29. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.Igen ha sima szules akkor aznap hazamehetsz.

En csaszaros voltam de igy is csak 3napot voltunk korhazban.

Tena Lady 1csomag a nagybol,1 a kozepes meretbol.

Takarot nem vittunk a babanak csak ruhakat,pelenkat,vattapamacsot,popsitorlot.

Magamnak vittem 2haloinget,fehernemut,papucsot.

Kave,tea van a nap barmely szakaszaban ha kersz.3szori etkezes ,ebednel es vacsoranal altalaban 3fele etel kozul valaszthattam.

2012. márc. 29. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja igen a tusfurdo.
2012. márc. 29. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!