Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Angliaiak válaszolnátok pár...

Angliaiak válaszolnátok pár kérdésre?

Figyelt kérdés

1. Az első SCAN-en mit csinálnak a kórházban a 12. héten? súlyt is mérnek? miket csinálnak pontosan?

2. Ha idekint akarok házasságot kötni, nem nagy felhajtással, csak beregisztráltatjuk magunkat, kell valamilyen engedély/papír ehhez Magyarországról?

3. Ha a betöltött 26hét munkaviszonyom meglesz, viszont ez a 26. hét a szülés előtt a 12.hétre esik és nem pedig a 15.re, akkor jogosult vagyok egyáltalán valamire vagy felejtsem is el? Ha Magyarországon van bejelentett lakcímem akkor legalább otthonról kapni fogom a GYESt meg a családit?

Előre is köszönöm!

9+5 hkm

2011. dec. 16. 10:22
 1/4 A kérdező kommentje:
jaj és még valami: ha van UH ezen a Scanen akkor lehet kérni képet? mennyibe kerül? köszönöm:)
2011. dec. 16. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.Az elso scannen megallapitjak viszonylag pontosan a szuletes varhato idopontjat.Becsult suly,labak kezek hossza azt hiszem.A kep ara nekem 3.50£ volt kepenkent.

Nem kell otthonrol semmi a hazassaghoz ugy tudom,vagyis talan a szuletesi anyakonyvi kivonat forditasa.Talatam egy oldalt nezd vegig. [link]

Ahhoz hogy normalis gyest kapj mindenkepp meg kell lennie a 26 hetnek a gyermek szuleteset megelozo 15.heten.A 12 nem eleg igy is kapsz de csak a minimalt.

Mivel itt elsz igy csak egy orszagbol(innen) kaphatod es az itteni csaladival jobban jarsz 20 font hetente az jar ne aggodj.Nekem is van magyar lakcimem megse kerdezte senki hogy akarom e a magyar "tamogatast" az angol helyett.

Ha barmi mas kerdesed van meg szivesen segitek.

2011. dec. 16. 14:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) elolvasok mindent, meg szerintem lerongyolok a job centerbe valamikor és utánajárok mikre leszek jogosult pontosan. Biztosan lesz akkor UH ezen a scanen ugye? márt eddig még nem nézték meg, és már nagyon szeretném látni, meg, hogy egyáltalán minden rendben van e vele.. köszönöm még egyszer a segítséged!
2011. dec. 16. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia.Maga a scan az ultrahang.Azert nem ultrahangoztak eddig mert itt a 12.heten van az elso.
2011. dec. 19. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!