Szülés után Ti mennyi idővel nyertétek vissza a régi alakotok, súlyotok?
Én 2 éves koráig szoptattam majd utána kezdtem diétával sporttal fogyózni.
7 kiló nem sok tornával diétával letudod adni 6 után ne egyél és inkább többször keveset.
54 voltam 73 al szültem sokáig 60kg körü voltam aztán 12 hónap után megint 54 aztán lementem 49re.
Most 65kg al mentem szülni és 57 vagyok 3 hónap után.
Nekem kemény volt, mert eleve a szokásos súlyomhoz képest 8 kiló plusszal kezdtem a terhességet......14 kilót még pluszban híztam, és én azon kevés peches közé tartozom, aki szoptatás alatt is csak hízik és hízik (hormonok). Tehát fél év szoptatás után kezdtem fogyózni, tornázni, és lement 5 hónap alatt a 20 kiló plusz.
Az hogy neked a 7 kiló lemegy-e, nem lehet megmondani, mert nem tudjuk milyen típus vagy, a hormonjaid hogy működnek, milyen az anyagcseréd, valódi túlsúly van rajtad vagy csak a "terhesség utóhatása". EGyik barátnőm semmit nem tett, nem mozgott, evett mint én, és ő folyamatosan fogyott....én meg híztam és híztam.....nekem csak kemény mozgással és diétával ment le a plusz.
Szülés után maradt 2 kiló plusz (13-ból)
Fél éves most a baba, sajnos a 2 kiló azóta 5 lett, mert én hízom a szoptatástól, ha nem eszem sokat, akkor egyszerűen nincs tejem. 3. babám, a két nagyobbal is mindig híztam 2-3 kilót a szoptatás alatt. A szoptatás abbahagyása után ez magától lement, még több is.
Az 1-vel 45 kg-val kezdtem,61 voltam a 40. héten. Az 5. napon már a régi gatyómban jöttem haza,iszonyatosan lógó hassal. A 2. terhességet 47 kg-val kezdtem,61-el fejeztem be. Ott maradt rajtam egy kevés,de pár hét múlva az is lement. A 3. terhességet is 47 kg-val kezdtem,63 kg voltam a 39. hét elején,szülés után 2 hónappal már megint csak 47 kg voltam. A 4. terhességet viszont csak 45,5 kg-val kezdtem.
Nálam magától lement minden. A +10 kg,amivel hazajöttem a 3. szülés után a kórházból is magától lement a 2 hónap alatt.
Jó babázást,a szülésből mielőbbi felépülést!! :-)
Üdv: 3 lányos,10hkm
szia!
45kg, 167cm-vel kezdtem a terhességem! 60kg voltam a végére! Szülés másnapján -10kg voltam, mire hazamentem +3kg volt rajtam! Most 18hetes a lányom és 1,5kg plusz van rajtam amit nagy erőkkel próbálok megtartani! Bár én természetesen szültem és sajnos 3hét után elment a tejem, de nem hiszem, h ez számított valamit! Gondolom a genetika, fittség, kor is sokat számít! Ha tornázol, akkor tuti lemegy! :) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!