Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után Ti mennyi idővel...

Szülés után Ti mennyi idővel nyertétek vissza a régi alakotok, súlyotok?

Figyelt kérdés
Én 56 kg voltam és 73-mal mentem szülni. Most 3 hét után 63 vagyok, még kicsit vizesedik a bokám. Ez a maradék 7 kiló még lemegy magától vagy már csak fogyókúrával, tornával? Császárral szültem, szoptatni nem tudok.
2012. júl. 15. 11:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52vel kedtem, 72vel mentem szülni, és utána majd 1 évig 65 voltam. Most mozgok, és már 55! (MÁSFÉL ÉVE SZÜLTEM)
2012. júl. 16. 07:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Szülés után annyival jöttem ki a kórházból, mint amivel teherbe estem. Most egy hónapos a kislányom, azóta tovább fogytam, az alakom már a szülés előtti. De nekem diétáznom kellett a terhesség alatt, emiatt csak 6 kg-ot híztam.
2012. júl. 16. 09:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindig 60 kiló körül voltam, főleg a fogamzásgátló miatt, de nagy volt az étvágyam is, a 160 centimhez, szóval nem voltam valami vékony, olyan arányosan husi. Így lettem terhes 19 évesen, 58 kilóval. A végére 70 lettem, iszonyú vizes voltam, és nagyon vigyáztam az evéssel, így is ugye 12 kiló lett a vége. A szülés után fél évvel 54 kiló voltam, szoptattam, és ennyi, ettem mindent, nem tornáztam, semmi...annyi hogy nem kezdtem újra el a gyógyszert, így a hormonjaim békén hagytak. A második babámmal így 54 kilóval lettem terhes 2 évvel később, 22 kilót szedtem fel összesen...76 kilóval gurultam be szülni, végigzabáltam a terhességet, stb...most 1 éves a második babám, 49 kiló vagyok, jobb formában, mint valaha. És szintén tojok rá, mennyit eszem, tornázni se időm, de kedvem. Már nem szoptatok, de nem híztam vissza.
2012. júl. 16. 10:45
 14/15 anonim ***** válasza:

Én 54kg. voltam és 67kg-al mentem szülni.

Mire hazamentem a kórházból csak 1kg.maradt rajtam és egyáltalán nem lógott a bőr a hasamon.

2012. júl. 16. 20:55
 15/15 anyács ***** válasza:

A terhességem végén már nem mértem magam, de legalább 30kiló plussz volt rajtam, ami a szülés után, hazaérkezve -20kiló (víz) volt. Azóta is rajtam van a maradék 8kiló, nem mozog semerre a mérleg. Lassan nekiállok sportolni.

8hós kislány anyukája

2012. júl. 24. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!