Szülés után Ti mennyi idővel nyertétek vissza a régi alakotok, súlyotok?
Figyelt kérdés
Én 56 kg voltam és 73-mal mentem szülni. Most 3 hét után 63 vagyok, még kicsit vizesedik a bokám. Ez a maradék 7 kiló még lemegy magától vagy már csak fogyókúrával, tornával? Császárral szültem, szoptatni nem tudok.2012. júl. 15. 11:31
11/15 anonim válasza:
52vel kedtem, 72vel mentem szülni, és utána majd 1 évig 65 voltam. Most mozgok, és már 55! (MÁSFÉL ÉVE SZÜLTEM)
12/15 anonim válasza:
Szülés után annyival jöttem ki a kórházból, mint amivel teherbe estem. Most egy hónapos a kislányom, azóta tovább fogytam, az alakom már a szülés előtti. De nekem diétáznom kellett a terhesség alatt, emiatt csak 6 kg-ot híztam.
13/15 anonim válasza:
Mindig 60 kiló körül voltam, főleg a fogamzásgátló miatt, de nagy volt az étvágyam is, a 160 centimhez, szóval nem voltam valami vékony, olyan arányosan husi. Így lettem terhes 19 évesen, 58 kilóval. A végére 70 lettem, iszonyú vizes voltam, és nagyon vigyáztam az evéssel, így is ugye 12 kiló lett a vége. A szülés után fél évvel 54 kiló voltam, szoptattam, és ennyi, ettem mindent, nem tornáztam, semmi...annyi hogy nem kezdtem újra el a gyógyszert, így a hormonjaim békén hagytak. A második babámmal így 54 kilóval lettem terhes 2 évvel később, 22 kilót szedtem fel összesen...76 kilóval gurultam be szülni, végigzabáltam a terhességet, stb...most 1 éves a második babám, 49 kiló vagyok, jobb formában, mint valaha. És szintén tojok rá, mennyit eszem, tornázni se időm, de kedvem. Már nem szoptatok, de nem híztam vissza.
14/15 anonim válasza:
Én 54kg. voltam és 67kg-al mentem szülni.
Mire hazamentem a kórházból csak 1kg.maradt rajtam és egyáltalán nem lógott a bőr a hasamon.
15/15 anyács válasza:
A terhességem végén már nem mértem magam, de legalább 30kiló plussz volt rajtam, ami a szülés után, hazaérkezve -20kiló (víz) volt. Azóta is rajtam van a maradék 8kiló, nem mozog semerre a mérleg. Lassan nekiállok sportolni.
8hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!