Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csaszar utan mennyi idovel...

Csaszar utan mennyi idovel nyertetek vissza alakotokat?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
POnt a napokban, 21 hónappal a szülés után. Vagyis pár héttel a szülés után már csak 1-2 kiló volt rajtam pluszban, de utána felszedtem még 7-et, mert a szülés után pajzsmirigy alulműködésem és inzulinrezisztenciám lett. Ez mostanság derült ki. Hiába diétáztam, csak jöttek fel rám a kilók.
2011. szept. 28. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Az attól függ, terhesség előtt milyen életmódot folytattál (étkezés, sport), alapból milyen alakod volt, mennyit szedtél magadra, szoptatsz -e.

Én nagyon vékony voltam, 20 kg-t híztam, 8 hónapja szültem, még 3 kg van rajtam.

2011. szept. 28. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Én sportoltam 17 évig versenyszerűen. Terhesség előtt műtöttek közvetlen. Műtét és teherbeesés között eltelt kb. fél év. Terhesség alatt +25 kilót szedtem fel magamra.

11 hetes a lányom, 19 kilót fogytam eddig, és még fogyok tovább. DE, ehhez hozzátartozik, hogy mindennap 2-3 órát gyógytornázom.

2011. szept. 29. 08:07
 4/5 anonim ***** válasza:

4 hónap múlva, 6 hónap múlva már vékonyabb is vagyok. 55 kg.

20 kilót híztam.

2011. szept. 29. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
5-6 hónap. 12-13-at híztam, visszamentem 51-re, de tornáznom is kellett, hogy a hasam lapos legyen. Most a másodikat 50 kg-mal kezdtem, de nem tudtam befejezni a has"projektet". Szóval nem olyan, mint előtte volt. Majd a második után. Addig van néhány hónapom hízni... :-)))
2011. szept. 29. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!