Mikor megindul a szülés előtte csinálnak még UH-ot?
Figyelt kérdés
Pl. hogy megnézzék mekkora baba lesz vagy, hogy a köldökzsinór nincs e a baba nyakára tekeredve.
Válaszokat köszönöm!
Üdv: 39 hkm
2012. júl. 14. 13:54
1/9 anonim válasza:
Nekem nem csináltak előtte uh-t.
bementem, megnézték a magzatvizet (már túlhordtam és azért), kiderült zavaros, így megindították a szülést. De nem volt uh.
3/9 anonim válasza:
nem volt ultrahang.
és a kislányomnak a nyakán volt a köldökzsínor
5/9 anonim válasza:
elsőnél nem volt,másodiknál szülés előtti nap.De az is csak azért,mert bementük,hogy folyik a magzatvíz.Megvizsgáltak,de épp volt a buroksapka,mondták,h valószínű felülrepedt meg.Ezért küldtek fel uh-ra,hogy megnézzék a magzatvíz mennyiségét.
7/9 anonim válasza:
Szülés előtt 1 nappal volt. Mikor beindult nem csináltak uh-t, és a nyakán volt a kzs.
8/9 anonim válasza:
Nekem nem csináltak uh-t amikor bementem szülni.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
2012. júl. 15. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!