Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez is lehet szules?

Ez is lehet szules?

Figyelt kérdés

Reggel 5 ota vannak 5 percenkent fajasaim, mehosszehuzodassal, kb. 30 mp-ig tartanak.

A fajas faj, de az elso szulesemnel rendszertelen fajasokkal kezdodott, es a fajasok sokkal elesebbek, intenzivebbek voltak.

Ez akkor most lehet mar szules most vagy csak joslo?

Elsovel nem volt joslom.

Ugy izgulok!!!

2012. júl. 15. 06:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Rendszertelen fajasaim vannak, de erosodnek.

Szerintem ma mar nem lesz belole semmi. Talan holnap!

:-)

Szep estet!

2012. júl. 15. 19:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Az ejszaka teljesen elmultak a gorcsok, kemenyedes, most egy folyamatos fajdalmat erzek, ami nagyon hasonlit a menstruacios fajdalomhoz.

Az elozo babanal nem volt ilyen egyatalan. De most jarunk 38 hetnel, es az elsot tulhordtam, csak gondoltam a tegnapi jelekbol, hogy talan o korabban jon, de ezek szerint nem.

(Azert irom le most mar, hogy mi tortenik, hatha valakinek hasznos lesz a jovoben.)

2012. júl. 16. 10:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, ezek a jóslók akár hetekig is eltarthatnak.

Én is hasonló cipőben járok, tegnap a zuhanyzás hatására elmúltak a fájások.

De ma megint voltak/vannak.

37hkm

2012. júl. 16. 12:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem pontosan egy teljes hónapig voltak jósló fájásaim, sokszor éjszaka arra ébredtem. Nem hittem, hogy kihordom a 40. hétig, és láss csodát pontosan a kiírt napon folyt el a magzatvizem és utána jelentkeztek majd a rendes fájások. Szóval, hiába voltak egy teljes hónapig jóslófájásaim, a szülésem mégis magzatvízelfolyással indult.
2012. júl. 16. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!