Kinos kerdes, Szules utani pukkano hang a huvelyembol? Mi lehet ez?
Eleg kinos a kerdesem, ezert kerlek benneteket ne nevessetek ki.
Mar 2,5 honapja szultem, de ez a hang nem mulik. Ha lehajolok erdekes pukkano hangot ad ki a huvelyem. Olyan mintha levegovel lennek teli. Mashogy nem igazan tudnam leirni.
Angliaban elek, es itt nincs 6 hetes kontroll, igy szules ota orvos nem is latott. Szerintuk nincs ra szukseg.
Sajnos rakszurest is 3 evente csinalnak, ami nekem sajnos csak jovore lesz esedekes. Addig sajna nem csinalnak, es hiaba akarom hogy megnezzenek, nem neznek meg.
Aki tudna nekem segiteni kerem ossza meg velem.
A megérzésed nem csal. Levegő megy a hüvelyedbe, és mint a puppantás távozik, csak az a különbség, hogy nincs rajta zárógyűrű és így nem is lehet visszatartani.
Egyelőre még tágabb a hüvelyed, lehet, hogy idővel magától is visszaalakul még, de ha elkezdesz intim tornázni, akkor sokat segíthetsz magadon. Próbáld az internetről megkeresni, biztos van intim torna feltöltve, vagy könyv formájában.
Ha van kapcsolatod magyarokkal, akkor küldesd el magadnak a könyvet (Kriston Andrea: intim torna)
jaj nagyon koszonom a valaszokat
eddig nem mertem feltenni a kerdest nehogy hulyenek nezzenek
Szia! Az első gyermekemet hüvelyi úton szültem,egy darabig (kb 2-4 hónapig) volt ez nálam is,és elmúlt.
A második császár(!!!) lett és megint előjött ez a probléma(de mitől?),de már 4 hónapos a babám.És nem nagyon akar elmúlni.Fürdés közben az is előfordul,hogy víz megy be.
Holnap megyek dokihoz és megkérdezem hogy császár után ez hogy alakulhatott ki.
Szóval nem vagy egyedül. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!