Van itt olyan aki egy hang nélkül megszült?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy a vajúdás fáj a legjobban, olvastam erről itt pár kérdést/választ, sok anyuka írta, hogy a kitolás már nem volt olyan fájdalmas simán ki lehetett bírni, a vajúdás volt a legrosszabb Mégis, néztem szülés videókat és a legtöbb nő általában a kitoláskor ordít a legjobban..ez érdekelne, hogy az átlagnál akkor most hogy is van ez?:)2012. febr. 9. 15:07
1/25 anonim válasza:
Más tipusú fájdalom. A vajúdás alatti fájás olyan megfoghatatlan, nagyon erős fájdalom, a tolófájáskor, pedig a mikor tulajdonképpen jön ki a baba, számomra "fizikaibb" fájdalom volt, én így éltem meg legalábbis. Az is nagyon fáj, de legalább érzed, hogy van értelme, jön ki a baba, és akkorra már olyan állapotban van az ember, hogy fáj, és bizony kiált egyet-kettőt, vagy nyög, vagy sikongat, kinek hogy:), de akkor már valahogy történik minden magától:)
2/25 anonim válasza:
En nem ordítottam. Pedig ketten nyomták felulrol a babát, szo szerint rámfekudtem, mert nagyon nehezen tudtam megszulni. Végulis kiderult, hogy azért volt nehéz, mert 4490 g volt a lányom :) Ha ordítasz, akkor oda az erod és nem fogsz tudni erosen nyomni. En már alig vártam, hogy fekudjek fel az asztalra.
3/25 anonim válasza:
Én már eddig 2-szer szültem hang nélkül. Nekem nem volt erőm ordibálni sem a vajúdás, sem a kitolás alatt. Minden erőmmel arra öszpontosítottam, hogy minél hamarabb kint legyen a baba. És szerencsére ez sikerült is, mert mindkétszer össz-vissz 3 óra alatt megszültem.
4/25 anonim válasza:
igen,én.alig győztek utána dicsérni.azt hozzá kell tennem,hogy mindenféle fájdalomcsillapító nélkül szültem és 27 órát vajúdtam.maga a kitolás már megváltás volt,és nagyon hamar meglett,három nyomásból.
5/25 anonim válasza:
Igen.
Az átlag szerintem egyáltalán nem ordít, mert a fájdalomtól nincs hozzá ereje.
Én legalábbis így voltam vele. Nekem személy szerint a kitolás sokkal fájdalmasabb volt, mint a vajúdás (az viszont tovább tart), ennek ellenére nem kiabáltam, nem volt hozzá energiám. Gondolj bele,mit csinálsz, ha görcsölsz: kiabálsz, vagy inkább összeszorított fogakkal csendben szenvedsz?
6/25 anonim válasza:
Előző vagyok. Ez EDA nélkül volt. Lehet, hogy EDA-val a kitolás picit enyhébb fájdalom, arról nincs tapasztalatom.
7/25 anonim válasza:
2-ik vagyok!
Inkább nyogtem a tolásnál
8/25 anonim válasza:
Két szülésem volt, de a fájások alatt köpni-nyelni nem tudtam. Inkább a légzéstechnikára koncentráltam. Viszont volt olyan mellettem vajúdó kismama aki ordított.
Iszonyatosan zavart.
9/25 anonim válasza:
Az EDA-s kiegészítést mint "első" válaszoló tettem hozzá, nem "előző".
10/25 anonim válasza:
szerintem csak a filmeken kiáltoznak, ordibálnak
(a férfirendezők hiszik csak azt, ez így szokás..
- 3x hang nélkül szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!