Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szept.28-ra kiirt kismamák...

Szept.28-ra kiirt kismamák hogy vagytok? Van olyan aki már megszült?

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 08:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Én 27.-re vagyok kiírva,és elég jól érzem magam.Kicsit vizesedtem,de most az is elmúlt.Én nem érzek semmi szülésre utaló jelt,gondolom majd csak egyszer jön úgy hirtelen.Ma töltöttem a 39.-hetet,holnap megyek nst-re.Te,hogy vagy?Hogy viseled?Kitartás már nincs sok hátra!!!!
2010. szept. 20. 10:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 25-re vagyok kiírva, folyamatosan görcsölgetek, gondolom a méhszáj nyílik és majd leszakad a derekam, de szülésre utaló jel semmi. Szerdán nst, kíváncsi leszek. Kitartást nektek, és könnyű szülést!
2010. szept. 20. 10:43
 3/4 anonim válasza:

szia!

Én is 28-ra vagyok kiírva, de semmi jelét nem mutatja a kis drága hogy szeretne kibújni.Holnap NST aztán majd meglátjuk.

2010. szept. 20. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:
sziasztok. nekem az elso dátumom szeptember 25. és az elozoekkel ellentétben én már nagyon szarul vagyok. 3. napja távozik a nyákdugom, egyfolytában gorcwsolok és a kicsi feje olyan lennt van már, h menni is alig tudok annyira fáj :( remélem lassan már kibujik.
2010. szept. 20. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!