Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szules alat tolofajasokor...

A szules alat tolofajasokor hogyan kell veni a levegot hogy helyes legyen?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:

amikor érzed a fájást fej hátrahajt nagy levegő és egy fájás alatt 3 x nyomod meg. minden nyomás után fej hátra levegő és amig a fájás tart nyomsz. ha elmúlt a fájás teljes kilégzés hogy a babának is adsz oxigént.

ha nem nyomhatsz épp akkor elsóhajtani a fájást .

2012. jún. 4. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
egyetértek az 1-essel. Egyébként, ha ott leszel, a szülésznő pontosan mondani fogja mit csinálj és mikor.
2012. jún. 4. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
A szülésfelkészítő dvd-n úgy volt, hogy egy nagy levegő, aztán többszöri adagban kell kifújni, én nem tudtam így, mégis meglett a baba, szerintem ezen felesleges parázni.
2012. jún. 5. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első lányomnál én is így csináltamahogy az első válaszoló írta...

A másodiknál jártam végig jógára,és ott a toló fájások alatt nem nyomtam,hanem hagytam jönni...Ő nyomtamagátés haladt a saját tempójában!Ezt úgy,hogy mélylevegő majda laza ajkakon lassan kifúj amíg a fájás tart!Így ugyan kb 1 óra voltakitolás, de nemek nagy babáim lettek,így ezt véltük a legkíméletesebb megoldásnaka szöveteimre nézve!A feje ki is bújt gátvédelemmel,de sajna a mellkasa nagyobb lett így akkor repedtem:( holnap lesz 1 hós:) amúgy ilyen kitolásnális van ellihegős rész,mikor a legnagyobb a hüvely!Nekem csodás emlék maradt!Összehasonlíthatatlan a két szülésem!

Nálunk a jógatabár végig azt hangsúlyozta,hogy a szájat tilosösszeszorítani,mert akkor alul sem tudod elengedni magad!Nekem bejött!Kevesebb gonddal gyógyulok/tam mint az első után (ott volt metszés)

2,5 éves és 1 hós kislányok anyuja

2012. jún. 5. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Nagyon fontos a helyes levegő.Én a szülésnél sajna kapkodtam, és végig a fejemre nyomtam nem pedig lentre koncentráltam...Így akkor bevérzett a szemem, és a fogsorom fájt 1 hétig is.(De ma már másként csinálnám)
2012. jún. 5. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!