Szüléskor szülésznőnek, elég ajándékcsomagot csináltatni?
Figyelt kérdés
Vagy fontos a pénz?2012. júl. 13. 16:20
1/2 anonim válasza:
Ha nem fogadott szülésznőd van, akkkor szerintem igen. Én nem támogatom a paraszolvenciát, de azt gondolom, hogy ha a felkért szülésznőm végigkíséri a várandósságomat, bármikor bármivel felhívhatom és ha kell, bejön akár éjszaka is a szülésemhez, akkor azért én mindenképpen fizetek. Nálunk sajna nem jött be, mert pont külföldön volt szabadságon amikor szültem (3 héttel előbb jött a baba), de a terhesgondozásért én egy kisebb ajándékcsomagot adtam neki és az ügyeletes szülésznőnek pedig, aki végig ott volt és nagyon kedves volt, mindenben segített, végül pénzt adtunk, de csak azért, mert így, hogy hirtelen jött a baba, egyszerűbb volt pénzt adni, mint venni valamit. Szóval szerintem az ajándékcsomag kedves gesztus, ha úgy érzed, megérdemli.
2/2 Avery válasza:
Szerintem pénzt adj, mindenki pénzből él, és arra számít inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!