Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit mondjunk a szülésznőnek?

Mit mondjunk a szülésznőnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Augusztusra várom az első babámat és Budapesten a Jahn Ferenc Kórházba fogok szülni. Kunszt Nóráról sok pozitívat hallottam, és őt készülök felhívni telefonon, hogy megismerjem személyesen is és hogy felfogadjam szülésznőmnek. Mit szokás mondani ilyenkor telefonon keresztül? Ha valakinek van vele kapcsolatban tapasztalata szívesen várom. Mennyit kell neki fizetni?

Köszönöm

2012. jún. 7. 09:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én anno ezt mondtam, tudna mondani egy időpontot, amikor találkozni tudunk, szeretném megismerni, mert szeretnék szülésznőt fogadni, és őt ajánlották.

Megmondta, mikor van bent, bementem, összeismerkedtünk, és azt mondta, ha úgy gondolom, vele szeretnék szülni, akkor szóljak, hogy adhasson külön időpontot nst-re.

Igaz, másik kórház, de szerintem ezzel a szöveggel nem lősz mellé:)

2012. jún. 7. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a 30. héten kerestem meg, az orvosomat kérdeztem meg, ajánl-e valakit. Így telefonon könnyebb volt, én is annyit mondtam, hogy Dr. xy kismamája vagyok és őt ajánlotta szülésznőnek, mert úgy érzem, szükségem lenne rá,a szülés alatt. Megbeszéltük, hogy amikor a következő vizsgálatra megyek a kórházba találkozunk és elbeszélgetünk. Nst-t ő csinálja, kérdeztem, a "tarifát" de rendes volt, annyit mondott, hogy majd megbeszéljük mielőtt hazamegyek szülésről, mert előre nem lehet tudni, hogy alakul, és mennyire leszek elégedett. Szerintem 20-30 körül mindenképpen.

36 hetes kismama

2012. jún. 7. 09:39
 3/4 anonim ***** válasza:
én is a dél-pestiben szültem,nekem Praudáné Manyi volt a szülésznőm.mikor még olyan 12 hetes voltam,akkor volt nyílt nap,elkértem a telefonszámát,hogy majd később,ha úgy gondolom,felhívom.aztán felhívtam és mondtam,hogy mikor beszéltünk,ekkor lesz a szülés várható időpontja és rá gondoltam,hogy segítsen nekünk.ő azt mondta,rendben.megbeszéltünk egy időpontot,mikor bementem hozzá,aztán később az nst időpontjait is megbeszéltük.
2012. jún. 7. 13:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Felhívod, és megmondod, h mikor fogsz szülni, és hogy őt ajánlották neked, és el tud -e vállalni, és ha igen, mikor kell találkoznotok.
2012. jún. 13. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!