Hogy működik a Barossban a császár?
Szia, 3-as vagyok.
Én a másodikat a sote 2-n szültem. Szerettem volna simán, de mivel már az első babám is relatív téraránytalanság miatt lett császár (4200g-al született), így nem sok esély volt hogy megpróbálhatom, a második babák általában nagyobbak.
Végül a programcsászár napján lett egy kis fájásom, és az ügyeletes doki megkérdezte hogyan szeretnék szülni, de egyrészt lelkileg már felkészültem a csaszira,a fogadott dokimmal is azt beszéltük meg, másrészt a fiamat már a 36. héten 4 kilónak mérték. Azt hiszem jól döntöttem, mert végül 4350 g-al 58 centivel 37-es fejkörfogattal született meg.
Maga a műtét tök simán zajlott, és mivel már tudtam mire számíthatok az első 24 óra is könnyebben ment, mint az elsőnél. Lelkileg is sokkal jobban éreztem magam.
Egy dolog rosszabb, többedik szülésnél/császárnál a szülés utáni méhösszehúzódások jóval erősebbek, de pár nap alatt ez is enyhül.
Katéter az első éjszaka még volt, reggel vették le, mindkét alkalommal.
Sok sikert, remélem akárhogy is alakul, de boldog élmény lesz a szülésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!