Aki kért EDA-t azok közül volt olyan, hogy esett a baba szívhangja, és császár lett a vége?
érdekes, nekem meg pont az ellenekzőjét mondta az aneszteziológus, hogy a jól adadgolt edával jobb a szívhang, mert mivel nem görcsölsz, nyugodt vagy stb így jobb az oxigénellátottságod neked is és így neki is kvázi a nyugodtabb vajúdás miatt.
Viszont amire gondolhattok az szerintem az, hogy ha a kitolási szakra nem zárják el az eda-csapot :) akkor nem érzed mikor/hogy kell jól nyomni és emiatt húzódhat el a kitolás és itt jöhet be az oxigénhiány és/vagy császár..
Vagy nem? Ha marhaságot írtam, javítsatok ki, mert engem is érdekel a téma, csak nem értek hozzá:)) azt mondom , amit két hete a szülészeten az anesztessel beszéltem
(én tuti kapok edát, mert brutál rövidlátó vagyok, anesztes szerint még a császárt is indoklná, de azt igyekszem elkerülni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!