Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki kért EDA-t azok közül...

Aki kért EDA-t azok közül volt olyan, hogy esett a baba szívhangja, és császár lett a vége?

Figyelt kérdés
Itt olvastam,hogy EDA-nál nagyon gyakori, hogy esik a baba szívhangja szülés alatt, és emiatt császár lesz a vége.
2012. júl. 12. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
na ez engem is érdekelne mert én is EDÁ-val szeretnék szülni
2012. júl. 12. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
EDÁ-val szültem, 2 órát nyomtam, de hálistennek egyszer sem esett le a babám szívhangja.
2012. júl. 12. 12:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos 3 ismerősömnek is ez történt :S Azt mondták, hogy ez elég gyakori, nem ők voltak az egyedüliek, akik így jártak az EDA-sok közül. Én ha odakerülök, majd szeretném elkerülni, már csak azért is, mert ameddig lehet, el szeretném kerülni a császárt, és erre több esély van EDA nélkül.
2012. júl. 12. 14:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Bocsánat a hibáért, szóval *ismerősömmel
2012. júl. 12. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Én hamarosan szűlni fogok, akkor elég sok veszélyt rejt az EDA! És mégis akkor ki mit ajánl?
2012. júl. 12. 14:54
 6/6 anonim ***** válasza:

érdekes, nekem meg pont az ellenekzőjét mondta az aneszteziológus, hogy a jól adadgolt edával jobb a szívhang, mert mivel nem görcsölsz, nyugodt vagy stb így jobb az oxigénellátottságod neked is és így neki is kvázi a nyugodtabb vajúdás miatt.

Viszont amire gondolhattok az szerintem az, hogy ha a kitolási szakra nem zárják el az eda-csapot :) akkor nem érzed mikor/hogy kell jól nyomni és emiatt húzódhat el a kitolás és itt jöhet be az oxigénhiány és/vagy császár..

Vagy nem? Ha marhaságot írtam, javítsatok ki, mert engem is érdekel a téma, csak nem értek hozzá:)) azt mondom , amit két hete a szülészeten az anesztessel beszéltem

(én tuti kapok edát, mert brutál rövidlátó vagyok, anesztes szerint még a császárt is indoklná, de azt igyekszem elkerülni)

2012. júl. 12. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!