Mekkora táskával mentek szülni?
21:04-es vagyok. Azért leírom, hogy én miket vittem, hogy valami hasznom is legyen:)
Egy sporttáska az osztályra: Bugyik, betétek, 2 hálóing, köntös,két türcsi, pelenkák és textilpelus a babának, pipere cuccok, bögre, evőeszköz.
szülőszobára egy kisebb táska: 2 hálóing, amit nem sajnálok, ha tiszta vér lesz(piacon vettem 500 ft-ért darabját)ezeket haza sem hoztam, hanem kidobtam. Néhány betét, papír bugyi-ezekre nem is volt szükség, csak miután miután megszültem) papucs, iratok, wc papír, türcsi, és egy kis tusfürdő, szőlőcukor.
Most komolyan azért lettem lepontozva, mert le mertem írni, hogy van olyan hely, ahol még a saját hálóinget sem engedik, nemhogy a pizsamát?! Sajnos vannak ilyen kórházak!
Ezért írtam azt, hogy az adott kórházban kell érdeklődni, hogy mit szabad/kell vinni és mit nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!