Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen táskával mentek utazni/...

Milyen táskával mentek utazni/kollégiumba/táborba/nyaralni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 09:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 160 km-re lakik kollégiumban, ő gurulós bőrönddel jár.
2010. márc. 16. 09:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyaralni nagy,gurulós bőrönddel,csak sajnos figyelni kell arra,hogy ennél a repülőcégnél nem szabad hogy a bőröndbe pakolt súly meghaladja a 15(max.15,5) kg-ot,különben fizetünk egy v..alag pénzt büntetésnek.Ír légitársasággal megyünk,de lehet hogy a többinél ugyanez a szabály.

Tavalyelőtt megszívtuk,nem tudtuk hogy mennyi a limit,és fizettünk,tavaly vigyáztunk,és mérlegre tettük a bőröndöt,és 11 kilónál megálltunk.

2010. márc. 16. 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyaralni én is gurulós bőrönddel megyek, ha viszont csak 1-2 napra megyek, akkor egy ilyen nagyobb fajta sporttáskával + hátizsákot mindig viszek pl. ha elmegyünk ott kirándulni, akkor a válltáskám kicsi lesz, bőrönddel meg mégsem mehetek fel a hegyre =)
2010. márc. 16. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
A vonatos utazásra a csővázas hátizsák nagyon jó, mert sokkal könnyebb vinni, mint az utazót. És ha gyalogolsz is vele valamennyit sokkal egyszerűbb. Az is jó, hogy mindkét kezed szabad marad mellette.
2010. márc. 16. 10:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is hátizsákom van. Sokkal könnyebb felvinni a lépcsőn, hegyre, macskaköveken stb. (Egerben is voltam kolis)
2010. márc. 16. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!