Milyen táskával mentek utazni/kollégiumba/táborba/nyaralni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 09:16
1/5 anonim válasza:
A fiam 160 km-re lakik kollégiumban, ő gurulós bőrönddel jár.
2/5 anonim válasza:
Nyaralni nagy,gurulós bőrönddel,csak sajnos figyelni kell arra,hogy ennél a repülőcégnél nem szabad hogy a bőröndbe pakolt súly meghaladja a 15(max.15,5) kg-ot,különben fizetünk egy v..alag pénzt büntetésnek.Ír légitársasággal megyünk,de lehet hogy a többinél ugyanez a szabály.
Tavalyelőtt megszívtuk,nem tudtuk hogy mennyi a limit,és fizettünk,tavaly vigyáztunk,és mérlegre tettük a bőröndöt,és 11 kilónál megálltunk.
3/5 anonim válasza:
Nyaralni én is gurulós bőrönddel megyek, ha viszont csak 1-2 napra megyek, akkor egy ilyen nagyobb fajta sporttáskával + hátizsákot mindig viszek pl. ha elmegyünk ott kirándulni, akkor a válltáskám kicsi lesz, bőrönddel meg mégsem mehetek fel a hegyre =)
4/5 anonim válasza:
A vonatos utazásra a csővázas hátizsák nagyon jó, mert sokkal könnyebb vinni, mint az utazót. És ha gyalogolsz is vele valamennyit sokkal egyszerűbb. Az is jó, hogy mindkét kezed szabad marad mellette.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem is hátizsákom van. Sokkal könnyebb felvinni a lépcsőn, hegyre, macskaköveken stb. (Egerben is voltam kolis)
2010. márc. 16. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!