A kórházba hámy csomaggal mentek?
Egy nagy táska amiben minden benne van. Nehéz tárolni a több bőröndöt arra a 3-4 napra. Én felosztottam egyik fele a babáé volt, másik az enyém. Még sokat is vittem, de egy nagy sporttáskában bőven elfért. Császárral szültem 4. nap engedtek haza... Számold ki a babának hány váltás ruha kell, neked 3-4 napra tiszta + a vészhelyzetre váltás, pelus, kistakaró, tisztálkodási szerek... nekem elfért 1-ben.
A szüléshez nem kell nagyon semmi különös, egy papucs hálóing, köntös...
èn kettöt vittem.
a babának semmit nem kellett vinnünk, pelenkát, ruhát, hálozsákot mindent adtak. így a haza hozatalra elöre kiraktam mit kell a férjemnek hoznia.
èn a szülésre vittem törölközöt(nem kellett)+ egy kisruhát a szülésre, cukrot, csokit, és könyvet mert indították volna (ha nem indul be magától ott) és azt hittük napokat kell várni.
A korházi ágyas idöszakra
melegítö nacit, könnyü polót amiben lehet szoptatni, hálóinget éjszakára, és a mosdótáskát + törölközöt+papucsot.
nekünk betétet meg hálós bugyit adtak így az nem kellett.
korházi táskát felvitették velünk a gyerekágyas részre, a szüléses jött velünk, és mikor férjem ment haza elvitte a szüléses táskát.
Én az első lányunknál 2táskát vittem...Nálunk így kérték!Egy a szülőszobára egy az osztályra...
Most viszont 3 kell,mert már ababának is vinni kell mindent!Így van egy nagy a kórházi napokra,és két kisebb!Egy a szülőszobára kettőnknek,egy pedig csak a lányomé...Mondjuk én a hazahozós cuccot isbetettem most,mert nem biztos,hogy a férjem itthon lesz :(És nem akarok anyósékkal konfliktust...Csak a hordozót kell behozniuk...
Én egy táskát vittem.
A két nagy oldalzsebbe tettem a szülőszobára való cuccokat, és a nagy részébe meg az összes többit.
Én az utcai táskámba vittem a szülőszobai cuccom(papucs, törcsi, fürdető, bugyi+betét, hálóing)(sokat csavarogtam az utolsó napokon is, és ha menni kell, ne kelljen a férjemre várni)
És volt egy nagy sporttáskám, amiben minden mást vittem. Kicsinek is ruhákat, apelenkát, popsitörlőt. Úgy pakoltam, hogy ha nem lenne szekrény a khban akkor is mindent megtaláljak, nem legyen kényelmetlen, de óriási se legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!