43 hét. Ott az anyuka rontotta el, ragaszkodott ahhoz, hogy a baba tudja a dolgát.
A lábai teljesen szét voltak ázva, a doki szerint csoda, hogy élt.
2012. júl. 8. 14:31
3/11 anonim válasza:
41+3, tehát 10 nappal hordtam túl, ha nem indult volna be magától, másnap be kellett volna feküdjek, és indították volna:(
2012. júl. 8. 14:36
4/11 anonim válasza:
41+6 saját magam. Másnap reggel (42.hét) indították volna de a fiam hálistennek megindult hajnalban egyedül. Egyébként szerintem úgy 1 héttel el is volt számolva a ciklus (összevissza volt a mensim előtte).
2012. júl. 8. 14:46
5/11 anonim válasza:
Én pontosan 43 hétre születtem 37 éve, akkor még nem siettették kifele a babákat annyira, mint ma (tankönyv szerint a túlhordás fogalom 42. héttől használandó, addig terminus túllépésről beszélhetünk csak. Spontán indult meg anyu szülése (3. baba voltam), ha aznap nem születek meg, 3 nap múlva indították volna. 63 centi és 5 kg voltam, egészségesen születtem, picit felázva, hisz ilyenkor már nincs magzatmáz, ami véd. A kulccsontomat eltörte a szülésznő ;(
Én 41+1 napra szültem, indítással, nagyon nehezen indult be.
2012. júl. 8. 16:08
6/11 anonim válasza:
Férjem nagymamája állítólag egy hónapot még ráhúzott a középső gyerekkel. Él és virul a nagyi, de nagyon durva lehetett 44 hetesen szülni!
2012. júl. 8. 19:24
7/11 anonim válasza:
41+6-ra szültem éppen 6 hete.
A babámon semmi magzatmáz nem volt, nagy baba, és nagyon erős.
(44 meg 43 hét nekem erősen gyanús, hogy el lett számolva.)
2012. júl. 8. 21:38
8/11 anonim válasza:
A 43 hét biztosan nem lett elszámolva, anyu is orvos, percre pontosan vágja mindhármunk fogantatásának napját :) Amúgy szerintem nehezen lettem volna 63 centi és 5 kiló :) Ja és már jóval élesebben láttam, mint egy átlagos újszülött.
2012. júl. 8. 22:14
9/11 anonim válasza:
Az én kisebbik fiam 42+0 napon lett indítva.
A fogantatás ideje 100% volt, így nem volt elszámolás.
A nagyobbik 41+4 lett indítva, ő is 100% biztosan fogant.
2012. júl. 8. 23:33
10/11 anonim válasza:
42+2 nap. A 40. héttől 2 naponta ultrahang és magzatvíz vizsgálat volt. Pontosan a 42+0 mondták kevés a víz, de várnak még hátha, két nap múlva indították a szülést. Még volt egy kevés máz, a bőre nem volt szétázva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!