Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek túlhordás lesz?

Szerintetek túlhordás lesz?

Figyelt kérdés
Ha tuti középidő után estem teherbe ez 100%,akkor túlhordás is lesz? Mármint úgy értem,hogy nem avatkozunk bele a természetbe. Nem szexelünk,nem iszok bábakoktélt,nem lépcsőzök stb. vagyis nem siettetem.

2012. jún. 29. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen. Egy teljesen problémamentes terhessége is bezavarhat egy jó kis front...

Hetente járok a klinikára és mindig panaszkodnak a dolgozók, mert rengeteg a szülő nő ilyenkor. Nagy meleg vagy hirtelen hűvös idő.

35hkm

2012. jún. 29. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
A szülés tényleges idejére nincs hatással a fogamzás időpontja. A terhesség időtartama kb. 280 nap, de ezt nem úgy kell elképzelni,hogy a baba "vágja a centit" és ha letelt a 280 nap akkor megszületik. Nagyanyáink azt mondták, hogy "ha megérik a körme" megszületik. A szülés megindulása biztos, hogy hormonális,de az tudtommal a mai napig nincs teljesen megfejtve, hogy ezt mi váltja ki. Én mindkét gyerekem túl hordtam, azt is aki a középidőhöz képest biztos, hogy hamarabb fogant.
2012. jún. 29. 20:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem óramű pontos volt a ciklussom, mivel hőmérőztem is, szinte napra pontosan tudom, mikor estem teherbe. Ma töltjük a 40. hetet, de a vizsgálati eredmények alapján nem valószínű, hogy elindul a szülés, mert jóslóm nincs és zárt a méhszájam, rövid és felpuhult, de semmi. Ha nem történik semmi, 2 naponta vizsgálat (uh, nst) és csütörtökön indítunk. Nagyon bízom benne, hogy lesz addig valami, mert elég nagy baba és napról napra odabent növekszik, ahelyett, hogy kint tenné :) Frontok semmi hatással nincsenek ránk, ma voltunk a klinikán az osztályok tele, rengeteg szülés....Mi meg egyben a málnalevél tea és a homeopátia ellenére...Én sem siettetem, mert nem stresszelem a babát lépcsőzéssel és bábakoktéllal, apával is csak kényeztetjük egymást, de semmi.

40 hetes kismama

2012. jún. 29. 20:38
 4/9 A kérdező kommentje:
nem feltétlen növekszik,ilyenkor már lehet csökken is a súlyuk.
2012. jún. 30. 08:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha megfelelő a tápanyagellátás, jól működik a lepény, akkor nem csökken a súlyuk. Nálunk rendben van az áramlás és a lepény állapota is és figyelek a tápanyagbevitelre is. A súlycsökkenés akkor van, ha valami nincs rendben: elöregedett a lepény pl.

40 hetes kismama

2012. jún. 30. 09:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ha minden optimális az utolsó hetekben akár 200-250 grammot is híznak hetente.
2012. jún. 30. 09:33
 7/9 A kérdező kommentje:
tudom!
2012. jún. 30. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem írtad le ezt is?
2012. jún. 30. 19:33
 9/9 A kérdező kommentje:
hmm,mit??
2012. jún. 30. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!