Szerintetek túlhordás lesz?
Nem feltétlen. Egy teljesen problémamentes terhessége is bezavarhat egy jó kis front...
Hetente járok a klinikára és mindig panaszkodnak a dolgozók, mert rengeteg a szülő nő ilyenkor. Nagy meleg vagy hirtelen hűvös idő.
35hkm
Nekem óramű pontos volt a ciklussom, mivel hőmérőztem is, szinte napra pontosan tudom, mikor estem teherbe. Ma töltjük a 40. hetet, de a vizsgálati eredmények alapján nem valószínű, hogy elindul a szülés, mert jóslóm nincs és zárt a méhszájam, rövid és felpuhult, de semmi. Ha nem történik semmi, 2 naponta vizsgálat (uh, nst) és csütörtökön indítunk. Nagyon bízom benne, hogy lesz addig valami, mert elég nagy baba és napról napra odabent növekszik, ahelyett, hogy kint tenné :) Frontok semmi hatással nincsenek ránk, ma voltunk a klinikán az osztályok tele, rengeteg szülés....Mi meg egyben a málnalevél tea és a homeopátia ellenére...Én sem siettetem, mert nem stresszelem a babát lépcsőzéssel és bábakoktéllal, apával is csak kényeztetjük egymást, de semmi.
40 hetes kismama
Ha megfelelő a tápanyagellátás, jól működik a lepény, akkor nem csökken a súlyuk. Nálunk rendben van az áramlás és a lepény állapota is és figyelek a tápanyagbevitelre is. A súlycsökkenés akkor van, ha valami nincs rendben: elöregedett a lepény pl.
40 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!