Mit gondoltok, meddig húzom még?
9 napja voltam dokinál,1 ujjnyira már nyitva voltam akkor.
Azóta is nagyon feszeget,nyomkod lefelé a baba,nagyon nehezen viselem,főleg ilyen kánikulában.
Nos,ki mit tippel,mikor szülünk?
38 hkm
Igen, úgy látszik, lejjebb ment. Ami jó. Közeledik a nagy nap!
Nekem amúgy ugyanilyen pocim van, csak még a 35.-et taposom, és még fent van.
Fiú vagy lány lesz?
Vannak jóslóid?
Én 28. héttől nyitva vagyok 1 ujjnyira (csak a külső). Bár azt mondta a doki, hogy amiatt, hogy 2. szülés.
Igen jóslók vannak néha.
3.gyerkőc,kisfiú(itthon fiú,lány).
Nekem 21.héttől van nyitva a külső méhszájam.3×voltam kórházban terhességem alatt,aggódtunk,hogy csak a 36.hétig húzzuk ki,most meg nem akar...:(
34.héten becsülték 2750-re,mindenki azt mondja,hatalmas-és én is látom,érzem...-kíváncsi vagyok,mekkora lesz végül.
Úgy legyen!
Tegnap este óta nagyon oda vagyok.
Hihetetlenül fáj a szeméremcsontom,úgy megyek,mint a reumás csiga,5-8 cm-nél nem tudom magasabbra emelni a lábam-csak ha a kezemmel rásegítek-nagyon szeretnék már szülni,mert ez kegyetlen.Éjszaka bőgve fordulok át egyik oldalról a másikra,ülni se jó,mert nagyon fáj ott alul...
Mindenképp megírom,mekkora lesz ez a gyerkőc(ha végre hajlandó lesz kibújni onnan).
Szép napot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!