Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit gondoltok erről a cikkről?

Mit gondoltok erről a cikkről?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 2. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem nagyon tetszett, elmentettem.
2012. jan. 2. 15:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Végigolvastam. Nagyon jó, minden szó igaz és a helyén van. :) Sajnos én nem tudtam tartani, hogy csendben szüljek, pedig úgy még eredményesebb, talán gyorsabb lett volna.

Két nyomást elrontottam, az orvos és a szülésznő közölte, hogy ha nem csinálom, amit mondanak, nem működök együtt, akkor órákat elhúzódik az egész. Ennél a mondatnál összekaptam magam, és eldöntöttem, hogyha belepusztulok is mindent tökéletesen úgy fogok csinálni, ahogy mondták.

Következő nyomásra megszületett az angyalkánk, szinte úgy kellett utánakapni, egy nyomásra kipattant :):)

Legközelebb már első perctől kezdve hallgatni fogok az orvosra, nem próbálom elsunyizni a dolgokat... akármennyire is fáj!l

Szép Napot!

2012. jan. 2. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Köszönöm!

Én még előtte állok, és gyűjtöm a bátorítást. Nem vagyok fiatal, első baba lesz és hát megvallom, félek. De van még 3.5 hónapom, hogy jó irányba tereljem a gondolataimat. Minden ilyesmi segít.

2012. jan. 2. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
a kötelező vizsgálatok mellé adnám,"kötelező-olvasmánynak"!
2012. jan. 2. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Tetszik! Küldöm tovább terhes barátnőmnek is! :)
2012. jan. 2. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Tetszik, de nem értek vele 100%-ban egyet.

Én pl nem gondolom, hogy a kitolás fáj a legjobban. Ott már nincs idő arra gondolni, hogy fáj. Csak a megkönnyebbülés van, hogy VÉGRE nyomhatok.

Az viszont teljes mértékben igaz, hogy a tudattól függ a fájdalom mértéke, vagyis inkább a "milyensége". Attól, hogy a fájdalomra koncentrál az ember, vagy a folyamatra, arra, hogy halad előre és csak ez számít.

2012. jan. 2. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Kétszer szültem már, ezzel a cikkel az agyamban....tényleg minden úgy is volt. Most várom a 3.-at, de most is el fogom olvasni 1-2 szülés előtt! :-)
2012. jan. 3. 11:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Nekem már csak 10 napom van hátra, és kicsit kezdek félni...( első baba) ezért is voltam kíváncsi a véleményetekre.Remélem sikerül majd elterelni a gondolataimat a fájásokról.Bár nem tudom,hogy ilyen helyzetben mivel tudja lekötni magát az ember,mert szerintem engem zavarna ha valami idióta zenét kellene hallgatnom.Meg talán a szobatársak se nagyon örülnének neki... :) Azért igyekszem betartani az utasításokat.

Szép napot! :)

2012. jan. 3. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!