Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Honnan tudtátok vagy éreztétek...

Honnan tudtátok vagy éreztétek, hogy itt az idő!? 39 hetes vagyok de semmi előjelem, és nem tudom mire számítsak! Még csak megérzésem sincs!

Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Egyszer csak beindul majd, ne izgulj, észre fogod venni.

Fájások, vagy magzatvíz, vagy mindkettő...

Én nagyon sokszor úgy véltem, hogy most már biztos kezdődik, mert ezt vagy azt éreztem/tapasztaltam.

Minél többedik terhességem volt, annál kevésbé tudtam, hogy mikor indul, de amikor tényleg indult, az egyértelmű volt.

Szép szülést!

2012. júl. 2. 21:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Én 3 gyermeket szültem,de egyiknél sem éreztem előtte semmit.Kirándulni voltam a hegyekbe mikor elkezdődtek a fájások.Majd érzed azt hogy na ez az.Egyiknél sem ment el magától a magzatvíz mind a 3- nál repesztették a burkot.Csodálatos szülések voltak.Neked is ilyet kívánok!
2012. júl. 2. 22:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) kedvesek vagytok!:)
2012. júl. 2. 22:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha elmegy a magzatvz,a z ugye egyértelmű...

Viszont a fájások....Nos azt kell írjam én a 2. babánál éreztem ilyet először, és amikor éjjel elkezdődtek, azt hittem csak jóslók, mert azokból előtte volt már jópár...Csak ezek nem akartak múlni...Sétálgattam , hátha...de nem....azért is voltam "bajban" mert mindenütt azt olvastam, h 10 perces fájások pl...nekem meg össze-vissza jöttek....de nem múltak, ez nagyon gyanús lett...Aztán apa felkelt, kérdezgette mi van, cuccot megnézegettem még1x, aztán indultunk is befelé....:) Még aznap, 4 óra múlva kb. megszületett a 2. gyermekünk:)

2012. júl. 2. 22:15
 5/10 A kérdező kommentje:
Nekem ma voltak először fájásaim, egy órán keresztül.de csak a hasam aljában, és azt mondta az orvos csak azt vegyem figyelembe ami az egész hasra kiterjedően fáj! de nekem olyan nincs:S viszont szeretnénk ha már előjönne!:)
2012. júl. 2. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:

én sem érzek semmit,én is türelmetlen vagyok már...nem akarom túlhordani vagy azt hogy indítsák...:-(

39hkm

2012. júl. 2. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Na, ez is teljesen egyéni! Van akinek az egész hasa fáj , van akinek a derekából sugárzik....nekem meg ilyen erősen mensis görcsök voltak; az a lényeg, h ha 1-1 fájás után sétálsz (vagy fürdőt veszel) ezeknek el kell múlniuk, ha jóslók. Ha nem múlnak, akkor igaziak.
2012. júl. 2. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Én 3 napja betöltöttem a 40.hetet, talán ma hajnalban volt először jóslóm, nyákdugóm megvan, a méhszájam zárt, fel van puhulva, de semmit nem érzek, azon kívül, hogy már nagyon nehéz a pocakom és a mozgás, meg minden. Holnap befekszem, csütörtökön indítanak, amit nem bánok, mert a 41. hét után nő a komplikációk száma, de én is már régóta türelmetlen vagyok és már nagyon túl lennék rajta.
2012. júl. 3. 08:26
 9/10 A kérdező kommentje:
Kitartást:)
2012. júl. 3. 10:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a második válaszoló 3 gyermekes vagyok.Ne aggódjatok mind a 3 gyermeket túlhordtam 1 héttel.betöltött 41.héten szültem.Állítólag ez genetika...Itt az utolsónál mentem hogy befekszem a kis motyómal és a vizsgálatnál megrepedt a burok elment a magzatvíz .Ez reggel 9 kor volt semmilyen fájás nem volt.Mondták ha este 6 ig nem szülök meg akkor indítják.Este 7 kor kaptam beöntést és 8 kor kezdtek adni fájássegítőt stb de nem volt vészes nem voltak erős fájások.Este 10kor született meg de csak fél 10-től volt picit kemény.Kilehetett bírni.
2012. júl. 3. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!