Hüvelyi szülés után mikor éreztétek először, hogy pisilni kell?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de nekem szülés után 3 hónapig nem volt ilyen érzésem (akkor arra fogták, hogy teljesen szétszakadtam szülés alatt). Jó, mentem 1,5-2 óránként, mert rengeteget ittam és tudtam, hogy ki is kell jönnie, de az érzés nem volt meg és sajnos sokszor már csak az tűnt fel, hogy bepisiltem. Most vagyok 25 hetes a második babával és az inkontinencia sokat romlott (mondta az orvos is, hogy erre számíthatok), és a héten megint előjött az, hogy nem érzem, ha menni kell. Mitől lehet ez? 2 hét múlva megyek terhesgondozásra, akkor megkérdezem a dokit, csak érdekelne, hogy más is tapasztalt-e ilyet.2012. jún. 29. 09:32
1/2 gabszem válasza:
hát az intim torna segíthet rajta, más nem nagyon. Nekem nem volt ilyen gondom, de a legtöbb nőnek van szülés után.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!
Igen, az inkontinencián segített az intimtorna, de sajnos így sem fogom megúszni a műtétet, az orvos azt mondta, hogy amíg még babát tervezünk, inkább ne, majd utána. Az viszont nagyon zavar, hogy nem érzek vizelési ingert, de semmit. Ha nem figyelnék oda, akkor egész nap nem "kellene" wc-re mennem és ez már ijsztő. A védőnő szerint 1-3 napig még normális, ha szülés után ez nincs meg, de nekem 3 hónapig tartott ez az időszak, most meg még csak a félidő környékén járok...
2012. jún. 29. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!