Kinek, mikor jött meg először szülés után? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Május 10-én császárral szültem. Utána kb. 3 hétig véreztem, szóval már hetek óta nem. Tegnap észrevettem egy kis barnázást, ma meg a vécépapíron rózsaszínes vér van. Létezik, hogy megjön? Azért furcsállnám, mert én mindig szoktam érezni az ovut, mert fáj a hasam, de most nem. Csütörtökön voltam nődokinál, megvizsgált eléggé fájt, lehet attól vérzek? Bár akkor nem szombaton kezdődött volna.2012. júl. 1. 11:22
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem jött meg úgy néz ki, csak egy kis barna volt, de már az sincs. Lehet, mégis a vizsgálat okozta.
2012. júl. 3. 10:37
12/12 anonim válasza:
Szia, én is császáros voltam, 3 hétig véreztem, aztán elmúlt. A Kisfiam 6 hónapos volt mikor megjött a mensim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!