Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek, mikor jött meg először...

Kinek, mikor jött meg először szülés után? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Május 10-én császárral szültem. Utána kb. 3 hétig véreztem, szóval már hetek óta nem. Tegnap észrevettem egy kis barnázást, ma meg a vécépapíron rózsaszínes vér van. Létezik, hogy megjön? Azért furcsállnám, mert én mindig szoktam érezni az ovut, mert fáj a hasam, de most nem. Csütörtökön voltam nődokinál, megvizsgált eléggé fájt, lehet attól vérzek? Bár akkor nem szombaton kezdődött volna.
2012. júl. 1. 11:22
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja, és nagyon kevés tejem van, úgyhogy tápszert kap a kislányom.
2012. júl. 1. 11:27
 2/12 anonim ***** válasza:

szia!

Minden lehet. Lehet csak a vizsgálattól, lehet h meg fog jönni, lehet h "zavaros" lesz az elején. (ez sem ritka h nem áll be rögtön)

Mindenestre az már "gyanús" jel, h kevés a tejed, nekem mikor kezdett elapadni rá 2-3 hétre meg is jött....

2012. júl. 1. 11:30
 3/12 A kérdező kommentje:
Nekem az elejétől ez van!
2012. júl. 1. 11:31
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha van tejed, akár kevés, akár sok, akkor nem feltétlenül van ovulációd is. Ugyanis a prosztaglandin gátolhatja. Vérzésed viszont lehet. Az is lehet, h nem lesz eleinte rendszeres.
2012. júl. 1. 11:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem nőgyógyász mondta h a hormonok max. 6 hétig gátolják a peteérést, (akkor se 100%), de gyakorlatilag utána bármikor lehet ovuláció. Épp ezért veszélyes pl. szoptatás alatt nem védekezni!
2012. júl. 1. 11:39
 6/12 anonim ***** válasza:
En 8 honapig szoptattam, 6. honapos volt a babam amikor eloszor megjott (napi 7-8 szoptatas mellett). Azota is jon, igaz egy-egy kis csuszassal, 41-33-31 naposak a ciklusaim. Nekem is volt az elso honapokban 1-1 rozsaszinezeses nap, a dokim azt mondta akkor, hogy szoptatas alatt gyakran elofordul az ilyen a hormonok miatt es ne aggodjak, mert ez termeszetes.
2012. júl. 1. 12:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem szülés után 6 hét múlva jött meg először, és azzal el is apadt a tejem. Azóta egész más tüneteim vannak mielőtt megjönne, mint terhesség előtt. Változnak a dolgok :) (régebben mellfeszülés, lábfájás, most inkább idegbaj)
2012. júl. 1. 13:43
 8/12 gabszem ***** válasza:
nekem csak kevés tejem volt, nem sokáig tudtam szoptatni. kb. szülés után 6 héttel jött meg először.
2012. júl. 1. 15:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is császárral szültem.Szoptatni is tudok,mégis megjött szülés után 4. hét végén és azóta is van minden hónapban.Rendszertelen,de nekem terhesség előtt is az volt.
2012. júl. 1. 16:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem a Baba születése után 6 hónappal.
2012. júl. 2. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!