Mire számítsak?
Szombatig, illetve hétfőig még akár magától is megindulhat.
Nekem nem volt fogadott dokim, így a 36. héten vizsgáltak szülés előtt utoljára, és teljesen zárt voltam. Pénteki napra voltam kiírva, azt mondta a védőnőm, hogy ha nem történik semmi, akkor hétfőn irány a kórház. És mondta, hogy pl. mi az, ami esetleg beindíthatja (séta, szex). Vasárnap elsétáltunk anyósomékhoz ebédre (kb. 2 km, de amúgy is sokat szoktunk sétálni, szóval ez mindennapos volt, de úgy éreztem, hogy nincs egy csepp erőm sem, először azt hittem a meleg miatt) és elkezdtem görcsölgetni, este 7kor mentünk be a kórházba, 1 ujjnyira voltam nyitva, 9kor már 2 ujjnyira voltam, aztán adtak oxitocint, és nem sokkal 11 előtt megszületett a Kisfiam.
Szia!
Én 3 hete szültem és nekem zselével indítottak mert nem akart kibújni:)Amúgy nem egy kellemes dolog,benyomnak ilyen zselés anyagot ami "megdagad" benned és az kezd el tágítani.Utána 2 órára rátesznek a ctg-re és nézik a fájásokat.1 órát feküdni kell utána fel lehet állni.Nekem amúgy nagyon fájt de sajnos elmúltak a fájások.Másnap megint mentem ilyen zselézésre de akkor már nem kellett mert ki voltam 2 ujjnyira nyílva ugyhogy burkot repesztettek.Nekem szerencsém volt hogy ilyen hamar beindult tőle volt velem egy lány a kórházba akinek 3X tettek fel zselét és nem használt semmit.3-szor próbálkoznak ezzel a zselével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!