Szerintetek mire számítsak? 41 hetesen holnap befektet az orvosom.
Igen be fogják indítani:burokrepesztés,oxitocin, aztán már tolod is ki a pici babát.
Viszont ha ilyen nagy a becsült súlya benne van a pakliban a császár is.
Mivel már 1 hete túlhordtad kénytelenek megindítani nehogy túl sokáig legyen bent a pici mert az súlyos mellékhatásokkal jár a babára nézve.
Fel a fejjel, sok sikert és könnyű szülést!!:)
Nekem mindkét gyerekemmel a befektetés előtti éjszakán beindult magától.
:)
AMúgy attól függ melyik kórház.
A Szent Imrében még plusz egy hetet várnak, tehát 2 héttel a kiírt után indítják be. Persze ha minden ok.
Szia!
Ez valóban kórház-függő szerintem is. Az Uzsokiban nekem pl. egy hét+ 2 napot mondta a doki, hogy várunk a beindításig. Semmiféle jósló fájásaim nem voltak korábban, de szerencsére végül a befekvős napon beindult magától. Ha nem így történt volna: burokrepesztés.
Melyik kórházban szülsz? Nem kérdezted a dokid, meddig vár befekvés után, ha nem indul be magától?
Van olyan is, hogy kevesebbre becsülik a súlyát, mint amennyi végül lesz, de szerintem ez a ritkább.
Olyat is hallottam, hogy valaki a 4 kilós babáját simán megszülte, ellenben van, akinek meg 3, 3 és fél kilóval császároznak. Az, hogy végül hogyan szülsz nem ettől függ feltétlen, hanem egy csomó mástól is (tágulsz-e, köldökzsinór, vannak-e tolófájások...stb).
Biztosan rendben lesz minden! Könnyű szülést Neked!
(Nekem a légzéstechnika nagyon sokat számított)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!