Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek mire számítsak?...

Szerintetek mire számítsak? 41 hetesen holnap befektet az orvosom.

Figyelt kérdés
Még jóslófájásom se volt nagyon,talán kétszer eddig. A méhszáj már jó ideje c2110. Semmi változás. A babám becsült súlya ma 4500 g. Ami ugye lehet plusz minusz is. Ismerősömnek is ennyire becsülték,aztán 5100 g lett. Mire számíthatok? Tudom,minden doki más,de mégis kb. Beindíthatja?
2012. jún. 11. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vár még vele 2-3 napot.
2012. jún. 11. 08:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen be fogják indítani:burokrepesztés,oxitocin, aztán már tolod is ki a pici babát.

Viszont ha ilyen nagy a becsült súlya benne van a pakliban a császár is.

Mivel már 1 hete túlhordtad kénytelenek megindítani nehogy túl sokáig legyen bent a pici mert az súlyos mellékhatásokkal jár a babára nézve.

Fel a fejjel, sok sikert és könnyű szülést!!:)

2012. jún. 11. 08:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem mindkét gyerekemmel a befektetés előtti éjszakán beindult magától.

:)

AMúgy attól függ melyik kórház.

A Szent Imrében még plusz egy hetet várnak, tehát 2 héttel a kiírt után indítják be. Persze ha minden ok.

2012. jún. 11. 09:39
 4/6 anonim válasza:

Szia!

Ez valóban kórház-függő szerintem is. Az Uzsokiban nekem pl. egy hét+ 2 napot mondta a doki, hogy várunk a beindításig. Semmiféle jósló fájásaim nem voltak korábban, de szerencsére végül a befekvős napon beindult magától. Ha nem így történt volna: burokrepesztés.

Melyik kórházban szülsz? Nem kérdezted a dokid, meddig vár befekvés után, ha nem indul be magától?

Van olyan is, hogy kevesebbre becsülik a súlyát, mint amennyi végül lesz, de szerintem ez a ritkább.

Olyat is hallottam, hogy valaki a 4 kilós babáját simán megszülte, ellenben van, akinek meg 3, 3 és fél kilóval császároznak. Az, hogy végül hogyan szülsz nem ettől függ feltétlen, hanem egy csomó mástól is (tágulsz-e, köldökzsinór, vannak-e tolófájások...stb).

Biztosan rendben lesz minden! Könnyű szülést Neked!

(Nekem a légzéstechnika nagyon sokat számított)

2012. jún. 11. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is az Uzsokiban szültem. :) Nekem kereken 1 hetet engedtek túlhordani. 40+5 naposan kellett befeküdnöm, és 41 hetesen indították volna zselével. De zavaros volt már a víz, így császár lett. (Ja, 2995gr-ra becsülték szerdán a fiam, csütörtökön 3000gr-mal született meg:) )
2012. jún. 11. 22:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem m ég várni fognak. Két héttel hordtam túl mindkét babómat. Az elsőnél be kellett feküdnöm előtte pár napra a másodiknál pedig mikor lejárt a két hét bementem és azonnal indítottak. 4010gr és 3890gr-osak voltam a kicsik, természetes úton születtek
2012. jún. 13. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!