Hétfőre vagyok kiírva, ha addig nem indul meg, befektet a doki, és max.1 hetet vár még, utána megindítja a szülést. Milyen vizsgálatokra számítsak? Azt tudom, hogy hétfőn lesz egy uh és egy terheléses NST.
Szerintem több vizsgálat nincs. Kapsz egy injekciót és elkezdődnek a szülési fájdalmak.
Légy ügyes!
Előre is gratulálok !!!!!!!!!!!
Ne már, tényleg?
csak titkon reméltem, hogy a terheléses NST-től megindul. Ezek szerint így van? De jó lenne! :))
2 túlhordáson, indított szülésen vagyok túl.
Minden nap volt reggel is és este is NST. Egyik nap volt OPT(terheléses NST), másik nap pedig magzatvíz vizsgálat, flowmetria, utrahang.
1 hetet vártak, nem indult be magától, majd tettek fel tablettát, na az beindította a babócát kifelé:)
Azért az nem úgy megy, hogy befekszel, vizsgálat majd injekció/infúzió, aztán rögtön szülsz is... Hacsaknem az UH-nak, vagy az OPTnek nem olyan az eredménye.
Nekem az OPTk nem indították be, semmit nem értek:)
Szia. Engem is befektettek, amikor nem jött időre a lányom. NST volt 2szer naponta, és naponta egyszer megvizsgáltak, hogy tágulok-e. Pár nap után zselét raktak fel. Első nap nem használt, de második nap újra próbálkoztak, és akkor megindult.
Szörnyű volt bent feküdni és várni. :( Állandóan lépcsőztünk, hátha megindul. Ma már tuti málnalevél teát innék, azt írják itt többen, hogy attól megindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!