Második babát váró anyukák, ha van választásotok, babás vagy nem babás szobát kértek szülés után? Milyen okból?
Figyelt kérdés
2012. jún. 22. 12:53
11/13 anonim válasza:
Nekem jól esett, h tudtam pihenni még, mielőtt hazavittem a picimet! Szóval én biztos úgy lennék, ha akarnám bevihetném, ha nem akkor nem! És egyértelműen éjszakára nem hagynám ott! Utánna leszek még éjjel fent eleget! :)
12/13 anonim válasza:
Mindkétszer babásban voltam, de olyan lehetőség is volt, hogy éjszakára bevihettük a csecsemőosztályra. Eldönthető, hogy élünk-e a lehetőséggel. Szerintem ez jó dolog, bár ha más kisbabája egész éjjel üvöltött volna, talán zavaró lett volna, nem tudom, jó baba volt mind. Az első gyereknél volt egy sírós, de engem jobban zavart a másik anyuka horkolása, mint a sírás. Ahogy neked kényelmesebb, ez csak pár nap.
13/13 anonim válasza:
Elsővel még nem volt lehetőség ilyen baba-mama szobára,de mivel nem volt tapasztalatom e téren még,és fáradt is voltam,csak szoptatásra hozták őket ki hozzánk.Második babával már úgy választottam kórházat,hogy direkt legyen ilyen lehetőség,és nem bántam meg.Apás szülés volt,és ahogy kint volt,átadták apának,míg én átültem a tolószékbe,majd egyből vittek le minket a kórterembe,ahol rajtam kívül még két anyuka volt.Tehát szülést követően kb.20 perc múlva már cicin volt.Lett volna lehetősége bármelyikünknek arra,hogy rábízzuk a csecsemősökre,akár éjszaka,vagy míg tusolunk,alszunk stb..stb..(Így ő biztosan csak anyatejet kapott már az első pillanattól kezdve,nem teáztatták,tápszerezték,mint ahogy az első gyermekemnél sejtem!)Szerencsére olyan szobatársim voltak,akik nem horkoltak,és a kicsik is nyugodtak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!