Otthon vagy kórházban szültetek, szülnétek? Tudom, hogy lerágott csont a téma, de érdekelnek a tapasztalataitok, mesélnétek kérlek?
Eszembe sem jutott soha,hogy én otthon szüljek,még akkor sem,hogy a kórház a szomszédságomban van.
Felelőtlenségnek tartom az otthonszülést,amolyan modern kori szeszélynek.
Manapság már nagyon bababarát és emberséges körülményeket nyújtó kórházak vannak még az utolsó lepukkant vidéki helyeknek titulált városkákban is.Hát eddig még nem lettek akkora gondok abból ha valakinek sürgetve volt a szülése(indítás,oxi meg a többi csoda),mint abból,hogy otthon játszotta az ősanyát.
Én nem hiszem,hogy akadályoznák a természetes folyamatokat,az senkinek nem érdeke.Hidd el!Már csak azért sem,mert hülye lesz az orvos több faladatot adni magának ezzel.Az otthon szülés örök vita téma,ebbe nem is mennék bele.Csak annyi,hogy ha ott van gond,akkor nincs meg a megfelelő orvosi háttér,és ha valami probléma adódik(mert a természet szokott ilyet produkálni)minden perc számíthat.
4 hós baba anyukája
Magánklinika:
Csodaszép a szülőszoba(mintha nem is az lenne),szép-családiasak a szobák,a férjem is velünk volt,míg bent voltunk(3 nap),rendelhető az étel,minden kívánságot igyekeznek teljesíteni olyan,mint egy hotel.
Ugyanakkor mégis ott az orvos team,ha pl.császárra van szükség segítenek.Az én szülésembe abszolút nem avatkoztak bele,ha kértem az orvost kiment stb..Mindenkinek ilyen szülést kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!