Szülés mennyire fáj? Ordítottatok közben vagy elharaptátok a szátokról a bőrt?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig vajúdtatok és abból melyik része mennyire fájt? Mennyi idő után kérheti a nő a császárt? 12-24 óra után? Akik ikreket szültek nehezebb volt a kettőt megszülni vagy ugyanaz?2012. jún. 21. 09:35
21/28 anonim válasza:
20asnak: altatás?
Nem szeretem az olyan rémtörténeteket, ahol nem stimmel valami, mégis tovább van adva.
22/28 anonim válasza:
Ez nem kitalált "rémtörténet". Az orvosa is megmondta, hogy nagyon durva és egyedi eset volt.
Amikor látogatni voltam, akkor is bejött több orvos megnézni, hogy hogy van. Azért az összes kismamát nem látogatja meg a fél szülész gárda...
A második szülése viszont 16 perc alatt zajlott... Akármilyen hihetetlen, a két szülése a két véglet volt.
23/28 anonim válasza:
Nem érted. Nem csak Edás császár van, hanem altatásos is.
Ha egy balesetet szenvedett embert nem tudnak gerincen bökni, akkor nem műtik meg?Ez nem így működik. Én ezt nehezményeztem.
24/28 anonim válasza:
A baba miatt nem lehetett már altatni. Hogy ennek pontosan mi volt az oka nem tudom, nem vagyok orvos. :)
25/28 anonim válasza:
Köszönöm, így már megnyugodtam.
26/28 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy valóban császároznak, de nem kérésre! Ha elfolyik a magzatvíz és a baba mégis nagyszerűen érzi magát odabent több mint 24 órája, akkor kénytelenek beavatkozni, mert veszélyezteti a babát.
27/28 anonim válasza:
Én is azt gondoltam, hogy nem lehet kérni a császárt, de ahol én szültem (császárom volt) volt egy lány, aki kb 6 óra után azt mondta, hogy ő nem bírja és legyen császár és megcsinálták, pedig nem volt fogadott orvosa. Azt nem tudom, hogy volt-e esetleg valami egyéb oka is, mint az ő kérése, de nekünk ezt mondta.
28/28 anonim válasza:
Pécsen szültem, ott 12 óra után ha úgy látják h nem halad megfelelő ütemben "megkönyörülnek" az anyán és megkérdezik h folytassuk e vagy császár. Nyilván 99% akkor ott azt mondja h császár. Ettől nem lesznek szarabb emberek vagy anyák, valószíű ha régen lett volna ilyen opció nagyanyáink se sokat tökölnek a döntésen, nem hősködnek. Nekem indított szülés volt a 37. héten, nagy mennyiségű oxival, iszonyú erős fájdalmakkal, de nem tágultam csak nagyon lassan. Végig hánytam pluszba az egészet. Borzalmas volt, tolófájásoknál esett a baba szívhangja, császár lett a vége. Míg toltak át hálát adtam Istennek h vége a szenvedéseimnek. Csak h elcse szték az EDA-t (rémtörténet de így van) úgyh éreztem mikor felvágnak. Csak pár másodpercig tartott mert azonnal elaltattak mivel üvöltöttem, de durvább volt mint az előző 10 óra együtt. Mondjuk h midkét fajta szülést "átéltem" és egyik se jobb mint a másik, most 34 hetes vagyok mégis a császár mellett döntöttem megint, egy programozott császár azért léynegesen jobb mint egy sürgősségi. Az sem igaz h rosszabb utána felépülni, 2 héttel a műtét után már semmi fájdalmam nem volt, barátnőm meg 2 hónapig szenvedett a gátmetszéssel. Viszont az h nem is voltam magamnál mikor a fiam született és utána is 12 óráig csak feküdtem mint egy döglött ponty úgy h még nem is láttam a mai napig bánt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!