Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Gabulya Henriket ismeri vki?

Dr. Gabulya Henriket ismeri vki?

Figyelt kérdés

#nőgyógyász #gabulya henrik
2012. jún. 19. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért?
2012. jún. 20. 06:33
 2/5 anonim válasza:
Én nem választanám, mert szerintem sumák. Problémás eset voltam, csak a 30 valahányadik héten kerültem hozzá. (Nagyon alacsony volt a vasam és vérátömlesztést akart a babámmal, én a gondolattól rosszul voltam, amúgy minden eredményem jó volt, fitt és erős voltam, a baba is és én is kitünően éreztem magam. Mellesleg az első gyerekemnél is alacsony volt a vasam és minden rendben ment) Úgy volt, hogy a Gabulyánál szülök (választott orvos), hogy hogy nem, egyik nap nálam voltam, mondta, hogy minden rendben, előtte még valamit alul kurkált bennem és másnap elkezdett folydogálni a magzatvízem (belém nyúlt, ki tudja mit csinált, most már azt gondoljuk a férjemmel) és amikor hívtam telefonon, hogy elindult a magzatvízem, akkor arra azt mondta, hogy kár, hogy nem várt még 3 napot, koraszülöttnek számít a 36 hét 4. napján és nem mehetek hozzá. Sacra már akkor több, mint 3 kg. volt a gyermekem UH-n. Kénytelenek voltunk a férjemmel gyorsan kórházat kereseni gyorsan és megszülni valakinél. A kislányom egészségesen született 3,8 kg-val, de szerettem volna, ha nem jön 3,5 héttel korábban (a fiamat előtte pár évvel 4 nappal túlhordtam és 4,8 kg. volt, megszületett természetes úton). Ja, és ami gyanús, ez a Gabulya Henrik soha nem kérdezte meg, hogy hogy sikerült a szülés. Eltűnt, mint a kámfor ... (a sanda tekintetét még magam előtt látom, amikor mondom neki, hogy én nem akarok vérátömlesztést...)
2013. jún. 30. 13:37
 3/5 anonim válasza:
Nem ajánlom. Egy ápolatlan, durva hentes.
2014. okt. 15. 20:04
 4/5 TimiSzofi válasza:
Gabulya doktor messzemenően a legjobbak egyike. Nemhogy nincs szakértelem hanem nagyon is jó szakember! Lehet hogy néha nyers, de azért mert nem szereti ha tudatlanok hülyeséget beszélnek. Nagyon határozott, nem enged az ő szaktudásából. Én hozzá járok már régen. Elég sok bajom volt, mindent megfelelő szakértelemmel kezelt, amit más orvos nem vett észre ő egyből tudta mi a baj. Nála szültem, annak tudatában hogy közölte mindegy én mit akarok amikor szakmai kérdés van ő dönt (ha császár, ha vérátömlesztés, ha bármi ami kell az én és a babám egészsége érdekében) és pont ettől bízom benne! Határozott, gyorsan dönt és jól cselekszik. Nyers de rettenetesen jó fej, jó a humora. A 9hónap alatt nagyon közel került a szívünkhöz, hisz minden hónapban találkoztunk vele, az utolsó egy hónapban hetente. És annyiszor hívtam ahányszor akartam. Segített! Nála fogom szülni a kistesókat is! Én is és a férjem is mérhetetlen hálásak vagyunk neki! Egyébként empatikus, nekem folyton szólt hogy tudja ez fájni fog, ne haragudjak. De őszintén egy mehszaj vizsgálat miert ne fájna? Természetes! A varratszedésen is érdeklődő volt sőt telefonon is érdeklődött, hogy vagyunk!
2015. nov. 28. 12:00
 5/5 anonim válasza:

Kedves "TimiSzofi", attól, hogy neked bejött, másnak még lehet élete legrosszabb nőgyógyászati élménye... Pl nekem.

Én pont, hogy nem tudatlanul mentem oda, de látszott rajta, hogy idegesíti, hogy szakszavakat használok (helyesen használtam őket, teszem hozzá), még ő szúrt le, amikor mondtam, hogy nem, nem pajzsmirigy alulműködésem van, hanem Hashimoto betegségem - ő összemosta a kettőt, pedig ez két külön kórkép!

SEMMIRE nem figyelt, amit mondtam: az elején elmondtam, hogy egy éve nem szedek fogamzásgátlót, és húsz perccel később megkérdezte, hogy amúgy szedek-e...

Amikor kijöttem tőle, fél órát zokogtam a férjem vállán, és ez csak 50%-ban köszönhető annak, hogy nem jó a diagnózisom, 50%-ban viszont amiatt volt, hogy szenvtelen, lekezelő stílusban és halott, NULLA empátiát sugárzó szemekkel közölte azt, amit.

Nem ajánlom.

2023. ápr. 18. 07:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!