Kedves "TimiSzofi", attól, hogy neked bejött, másnak még lehet élete legrosszabb nőgyógyászati élménye... Pl nekem.
Én pont, hogy nem tudatlanul mentem oda, de látszott rajta, hogy idegesíti, hogy szakszavakat használok (helyesen használtam őket, teszem hozzá), még ő szúrt le, amikor mondtam, hogy nem, nem pajzsmirigy alulműködésem van, hanem Hashimoto betegségem - ő összemosta a kettőt, pedig ez két külön kórkép!
SEMMIRE nem figyelt, amit mondtam: az elején elmondtam, hogy egy éve nem szedek fogamzásgátlót, és húsz perccel később megkérdezte, hogy amúgy szedek-e...
Amikor kijöttem tőle, fél órát zokogtam a férjem vállán, és ez csak 50%-ban köszönhető annak, hogy nem jó a diagnózisom, 50%-ban viszont amiatt volt, hogy szenvtelen, lekezelő stílusban és halott, NULLA empátiát sugárzó szemekkel közölte azt, amit.
Nem ajánlom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!