Olyan orvost keresek, aki lézeres szemműtét után a császármetszést pártolja. Ha valaki ismer ilyet, írna nekem privit?
Magán szemorvos. Igaz, vagy 10 ezer forint, de közöld vele kategorikusan, hogy te azért jöttél, mert a nőgyógyászod a szemedet látva nem meri megkockáztatni a természetes úton való szülést, de ehhez szüksége van egy szakorvosi véleményre, és te ezt szeretnéd. Biztos vagyok benne, hogy ad ilyen igazolást.
De még emeld ki szerintem a kérdésed, hátha ismer valaki ilyen szemészt:)
Vagy még egy ötlet: a családban nincs valakinek kedvenc szemorvosa? Nálunk anyumnak van, és tőle bármit kérhet, mindenben segít, ha nálatok is lenne ilyen, az nagy előrelépés lehetne:)
Gondoltam a magánszemorvosra, az sem érdekel, ha pénzbe kerül, csak nem mindenki hajlik erre a dologra, azért is írtam ki a kérdést, hogy valaki tud-e konkrétan ilyen orvost, akivel ezt meg lehet beszélni és megérti a problémámat... :( Nem szeretném feleslegesen rabolni egy olyan szemész idején aki mereven elzárkózik a téma elől... :(
Sajnos nincs saját szemorvosunk. Igaz apukámat műtötték már hályoggal. Van neki szürke is és zöld is, minden mi szem szájnak ingere... de sztk-ban ahhoz a dokihoz ment, akit kapott, szóval sajnos nem saját... :(
Kiemelem a kérdést, hátha...
Szia!
8-as vagyok. Hol laksz? Tudok Neked ajánlani egy nagyon jó dokit. Ő Debrecenben praktizál. De szerintem ebben az esetben (hogy a problémád megoldódjon) nincs távolság. Ezen a honlapon tudsz utána nézni: [link]
Tiszta szívből ajánlom Neked! 5000 egy vizsgálat a klinikán. Viszont ha a Nagy Lajos király térre mész ott 2 vagy 3 ezer. Remélem tudtam segíteni. De kérdezz ha van még valami! :)
Üdv!:)
Hát ez nagyon durva. Én is magánorvost ajánlanék, tőle kérj igazolást. Nem értem amúgy, nem a dioptria számít, hanem a retina állapota, -6-os szemüveges anyuka is simán szült, mert olyan volt a retinája, másik anyukának meg csak -1-es és előre tervezett műtét, nehogy megvakuljon. Én -3 dioptriával simán szültem kétszer is, mert olyan a szemem állapota. Ha ennyire érzékeny a szemed, nyilván van valami baj vele és tényleg nem lenne jó simán szülni, pláne ha a szülészorvos is így látja. Magánszemésznél kérj alapos vizsgálatot és orvosi véleményt.
Remélem minden rendben lesz, a szemed is megmarad jó állapotban, a babád is egészséges lesz, a műtét pedig jó hangulatban fog lezajlani. :)
Én 6éve az esküvőm előtt menni akartam ilyen szemműtétre, de mondta szemorvos, hogy ha akarok szülni- természtes úton- akkor csak szülés-szülések után műtessem meg. Így most 1.5hónapja műttettem meg a szememet, a 3. szülésem után 6héttel. :) Komolyan már alig vártam!!
Akkor engem is átvertek-simán szülhettem volna? -5ös volt mindkét szemem, nem bírtam terhesen elviselni a lencsét- a szemüveget is utáltam- tiszta megváltás volt a műtét, végre jól látok - imádom!!!
Persze a gyerekeimet is- miattuk megérte várni- de akkor nem egyforma a szemészek állásfoglalása sem úgy gondolom, mert engem a szülések miatt határozottan lebeszéltek erről.
NEked meg ha be is vérzik- abszolút nem értem a dokit sem, hogy miért nem ad igazolást- ha azt sem vállalja, hogy a szemed kibírja a sima szülést. Szóval egyik véleményhez sem adja a nevét?? Nem is értem.
A nőgyógyszod hajlik a császárra? Nem is értem miért kell szemész szakvélemény, neki nincs döntési jogköre?
Én is ragaszkodnék a helyedben a császárhoz. Tényleg nem két fillér egy ilyen műtét, ráadásul én úgy tudom, hogy egyszer lehet csak ilyen műtéten átesni. De ez nem biztos.
A nőgyógyász hajlik rá, neki az a jó, ami nekem is. Viszont a szememről ő nem alkothat véleményt. Ő mondhatja, hogy farfekvés miatt császár, vagy téraránytalanság miatt, de a szememre ő nem hivatkozhat... :(
Mondta, hogy ha megyek a 36. héten, akkor a vizsgálat után felküld egy szemészhez az ő kórházukban, hátha... csak az már annyira a finish-ben van, szeretném, ha előbb történne valami "lepapírozás".
dr.Dóczy Zsuzsanna,Telki Kórház rendelőjében,a Budakeszi úton:
Kedves,aranyos,biztosan fog segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!