Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van olyan aki lézeres szemműté...

Van olyan aki lézeres szemműtét után féltette a szemét ezért kapott papírt egy szemésztől, hogy nem ajánlja a hüvelyi szülést? Főleg Bp-iek érdekelnek.

Figyelt kérdés

2012. febr. 23. 10:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben szerintem kötelező a szemvizsgálat. Nekem is el kellett mennem, pedig csak annyi a helyzet, hogy -4-es mindkét szemem és kontaktlencsét hordok. Nekem engedték a hüvelyi szülést, de a papírnak, amin engedélyezték, nálam kellett lennie a szülőszobán.

Azt nem tudom, hogy neked engedik-e majd, mindenesetre szemvizsgálatra mindenképpen menj el, attól függetlenül is, hogy félted-e a szemed vagy nem.

2012. febr. 23. 11:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Igazából én örülnék a császárnak (gondolom erre majd jönnek a negatív kommentek!), ezért szeretnék olyan orvost aki támogatna a félelmemben.
2012. febr. 23. 11:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg ott, ahol a szemedet műtötték. Az ottani orvos tudja igazán. Úgy tudom van valami időkorlát, hogy meddig nem lehet hüvelyi úton szülni-azt hiszem 3 év, de nem biztos.
2012. febr. 23. 14:51
 4/13 A kérdező kommentje:
oké, köszi. (nekem 5 éve volt.)
2012. febr. 23. 15:48
 5/13 anonim ***** válasza:

14:51-es vagyok. megértelek a császár miatt :)))))

Lehet, hogy én is beiktatok egy lézeres szemműtétet :))

2012. febr. 23. 16:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Ez lesz az első szülésed? Én is olvasgattam itt, hogy vajon melyik út a könnyebb, császár vagy természetes úton szülés. De végül arra jutottam, hogy akár egyik, akár másik, nem lesz leányálom a szülés. Egyébként a hüvelyi úton való szülés nekem nem okozott különösebb gondot, inkább az utána következő hetek voltak a nehezek, mert tomboltak a hormonjaim, és akartam vissza a testemet. De gondolom ugyanezt éreztem volna, ha a hasamon van egy vágás. Sokan mondják, hogy hiába telt el bizonyos idő a szülés után, megérzik a császáros vágással az időjárást. Nekem másfél éve volt a szülésem, s minden olyan, mint annak előtte volt.

Szóval nem baj, ha utánaolvasol, hogy mi hogy lenne jobb, de egy biztos, az a baba valamilyen úton-módon ki fog jönni belőled. :-) Ne félj tőle!

2012. febr. 23. 17:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Én egyéb okok miatt szültem császárral, de nem bánom egy cseppet sem. Nekem -5,5 volt mindkét szemem, és se dokinál, se védőnőnél szóba nem került, hogy ez akadálya lehet a természetes szülésnek. Keresd fel a dokidat, aki műtötte a szemed!
2012. febr. 23. 17:58
 8/13 A kérdező kommentje:

Ahol műtöttek (optikmed), ott a telefonban nagyon császárellenesek. De hát érthető, akár egy "ellenőr" is lehetnék.

Én a szüléstől is félek, a vajúdástól, a szüléstől, mindentől. Rengeteget olvastam már a mindkét szülésről, higgyétek el, próbáltam magam meggyőzni, de nem megy. Barátnőim szültek könnyebben, nehezebben, császárral és anélkül. Mindenkinek más a tapasztalat. Ahány szülés annyi élmény... Előre nem lehet tudni...Reménytelen eset vagyok... :(

Első baba.

Ha más nem, majd egy pszicho doki belátja, hogy reménytelen eset vagyok...

2012. febr. 23. 18:24
 9/13 A kérdező kommentje:

14:51-nek:

akkor babavállalás előtt fél évvel műtsenek, akkor még tuti császár! :)

2012. febr. 23. 18:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Talán az segíthet, ha arra gondolsz, hogy nem egyedül vagy, hanem ketten, a babával. Ez a kettőtök közös projektje. :-) Biztosan van egyébként mód arra, hogy császárral szülj, ha úgy szeretnél, van orvosod, akivel ezt meg tudod beszélni?
2012. febr. 23. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!