Bajcsyban érdemes szülésznőt felfogadni?
Mik a tapasztalatok, választott dokim van!
Köszönöm!
34hkm
Ha ruhákat visztek be, akkor nagyon kell figyelni, hogy vissza is kapjátok őket, mert együtt viszik a kórházi kisruhákkal mosásra. Egyszerűbb, ha ők öltöztetik a babákat.
Mp3 lejátszót vigyetek magatokkal, vajúdásnál is segít ellazulni, hogy az egiyk füledbe olyan zene megy, amit szeretsz, este az elalvásnál meg szuper. Most nem tudom hogy hogy van, de a babát éjszakára vissza lehetett tolni a csecsemősökhöz, és reggel 6-ra érte menni. Első babásként én így tettem, most a 2. babánál már van annyi rutinom, hogy végig velem legyen a kisbaba. Elsőnél nem mertem bevállalni.
Poharat, evőeszközt vigyetek, mert nem tudnak adni. Madártej, ha valaki tud készíteni a családból, nagyon jó!
Köszönöm a segítséget! Így legalább már tudjuk előre, hogy mire kell figyelni!
És a szülésznőnek a pénzt mikor "illik" átadni?
Mennyi a max létszámú szoba a kórházban?
Szia, én 2011-ben szültem ott, azóta állítólag gyönyörűen felújították a gyermekágyas részleget. Akkor 3 ágyas szoba is volt, de most szerintem max. 2 ágyas van, és úgy tudom, a szobákhoz van fürdő is.
Ki az orvosod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!