Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Bajcsyban érdemes szülésznőt...

Bajcsyban érdemes szülésznőt felfogadni?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalatok, választott dokim van!

Köszönöm!

34hkm

2012. jún. 5. 18:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A 32 hkm vagyok. Köszi az infókat, hogy miket kel bevinni a kórházba, bár megnéztem a szülészeten, hogy mi van kiírva, de azért jobb tapasztalatokat is hallani, olvasni. Nekem a fogadott orvosokról az a véleményem, meg egyik válaszoló írta, hogy 25000 ft-ot adott, hogy azt gondolják az orvosok biztos, hogy aki terhes, az biztos gazdag is. Fura hozzáállás.
2012. jún. 6. 10:23
 12/21 anonim ***** válasza:
Szülésznőknek általában 25-30 ezret szoktak adni.
2012. jún. 6. 10:40
 13/21 anonim ***** válasza:
Mi az orvosnak 30e Ft-ot, Magdikának 5e Ft-ot adtunk, egyikük sem volt felfogadva ahogy írtam. Ennek ellenére Magdika is többször benézett hozzánk a 3 nap alatt, hogy jól vagyunk-e. Azt gondolom, hogy a Bajcsy-ban szerencsére nem az a pénzéhes társaság dolgozik. A második baba idén, aug. végén, szept. elején érkezik, meglátjuk milyen lesz. Mindenesetre jó olvasni, hogy a többi szülésznőről is jók a vélemények.
2012. jún. 6. 11:25
 14/21 anonim ***** válasza:

Ha ruhákat visztek be, akkor nagyon kell figyelni, hogy vissza is kapjátok őket, mert együtt viszik a kórházi kisruhákkal mosásra. Egyszerűbb, ha ők öltöztetik a babákat.

Mp3 lejátszót vigyetek magatokkal, vajúdásnál is segít ellazulni, hogy az egiyk füledbe olyan zene megy, amit szeretsz, este az elalvásnál meg szuper. Most nem tudom hogy hogy van, de a babát éjszakára vissza lehetett tolni a csecsemősökhöz, és reggel 6-ra érte menni. Első babásként én így tettem, most a 2. babánál már van annyi rutinom, hogy végig velem legyen a kisbaba. Elsőnél nem mertem bevállalni.

Poharat, evőeszközt vigyetek, mert nem tudnak adni. Madártej, ha valaki tud készíteni a családból, nagyon jó!

2012. jún. 6. 11:30
 15/21 anonim ***** válasza:
A mi babaruhánkat sosem vitték kimosni, mindig ha elvitték a kicsit raktam mellé minden pótruhát és szóltam, h minden ruha a miénk, vissza is adták, én meg minden este a használt ruhákat (baba+én) leadtam apának.
2012. jún. 6. 11:47
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! Így legalább már tudjuk előre, hogy mire kell figyelni!

És a szülésznőnek a pénzt mikor "illik" átadni?

Mennyi a max létszámú szoba a kórházban?

2012. jún. 6. 12:22
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia, én 2011-ben szültem ott, azóta állítólag gyönyörűen felújították a gyermekágyas részleget. Akkor 3 ágyas szoba is volt, de most szerintem max. 2 ágyas van, és úgy tudom, a szobákhoz van fürdő is.

Ki az orvosod?

2012. jún. 9. 13:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Bocs, azt lehagytam, hogy mi a szülésznőnek a szülés másnapján adtuk a "honoráriumot", a folyosón "elkaptuk", behívtuk a szobába és ott.
2012. jún. 9. 13:26
 19/21 anonim ***** válasza:
Ja,még eszembe jutott, h azért is jó ha fogadsz szülésznőt, mert akkor a 35 héttől (ami nálad pontt most jön) ő gondoskodik rólad, veszi a vért, nst-t csinál, őt tudod hívni ha van gondd, vagy kérdésed, ha bemész a kórházba rögtön a szárnyai alá vesz. Tök jó dolog szerintem.
2012. jún. 9. 13:31
 20/21 A kérdező kommentje:
Pont most jöttünk a kórházból, beszéltünk a szülésznővel, köszi a tanácsokat!:)
2012. jún. 9. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!