Bajcsyban érdemes szülésznőt felfogadni?
Mik a tapasztalatok, választott dokim van!
Köszönöm!
34hkm
Nekem is volt választott dokim, de a szülésznő többet ért:)
Ő volt velem végig, persze a doki is be-bejött, de neki nyilván más dolga is volt:)
Nekem nagyon bejött, hogy volt:) A második babához is felkértem már.
Nekem Zsuzsi nevű volt. Hát egy álom, a legjobbak egyike.
És tényleg többet ér mint a doki, én legközelebb nem is fogadnék dokit, ha ugyan ilyen probléma mentes terhességem lesz, mert a doki csak a lábamat fogta.
Én is a Bajcsyban fogok szülni, ugyan nincs fogadott orvosom, sem pedig szülésznőm, de kérdezném a kérdezőtől, hogy te miket viszel be a babának?
32hkm
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Magdikát szeretném felfogadni, annyi jót hallottam róla! Neki v. akár egy másik szülésznőnek mennyit kell adni a szülés után?
Én pont tegnap készítettem össze a kórházi csomag egy részét. A biztonság kedvéért a babának tettem be kisruhákat, cumisüveget, pelust, hintőport, krémet ilyesmiket, bár azt hallottam, hogy elég sok dolgot adnak.
Még nem voltam kórházlátogatáson, pedig már aktuális lenne! Te, kedves 32. hétben lévő kismami voltál? Mikorra vagy kiírva?Én július 17-re:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!